Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιανουαρίου 2018

Ήττα με κάτω τα χέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια (1992)

Σαν σήμερα στις 25/1/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1991-1992 ...

Ο ΠΑΟΚ με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του γνώρισε την ήττα με 3-1, από έναν αντίπαλο που βρισκόταν στην κορυφή του πρωταθλήματος, το οποίο στο τέλος και κατέκτησε.
Η καλά οργανωμένη άμυνά μας με κορυφαίο τον Γκάμπριτς, κράτησε το μηδέν ως το 27ο λεπτό, όταν ο Δημητριάδης με γυριστό σουτ μετέτρεψε σε γκολ την κεφαλιά πάσα του Μπατίστα (αρχική εικόνα).
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν υποτονική, η Μήνου απειλήθηκε μόνο στο 31΄από ένα χλιαρό σουτ του Χιονά, για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Κουκούλας είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Οικονομίδη στον Σαββίδη, το εκτέλεσε ο Δημητριάδης στέλνοντας την μπάλα άουτ. 
Λαγωνίδης, Μπατίστα, Αναστασιάδης σε μια διεκδίκηση της μπάλας... 

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπατίστα βρήκε τον Σαββίδη και αυτός σημείωσε το 2-0, για να έρθει στο 80’ ο Κλόπας (με άπιαστο σουτ) και πάλι από μπαλιά του Μπατίστα (τακουνάκι) να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 
Το μόνο που πέτυχε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μήνου. 
Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Γκάμπριτς, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Δικεφάλου χωρίς να φέρει ευθύνη στα γκολ, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Μητσιμπόνας, Αλεξίου, Οικονομίδης.
Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Μήνου, Βασιλόπουλος, Καραγιάννης, Μανωλάς, Κλόπας (80’ Πατίκας), Παπαϊωάννου, Αλεξανδρής, Σαβέφσκι, Δημητριάδης (76’ Σταματής), Μπατίστα, Σαββίδης. 

ΠΑΟΚ (Μπλάζεβιτς): Γκάμπιτς, Τουρσουνίδης, Αλεξίου, Μητσιμπόνας, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Οικονομίδης, Αναστασιάδης, Χιονάς, Πλίτσης (59’ Τζούρτζεβιτς). 

Δηλώσεις Μπλάζεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σήμερα μια πολύ καλή ομάδα. Στο α’ ημίχρονο δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την πίεση που δεχθήκαμε. Είχαμε απουσίες όπως του Σκαρτάδου και του Λεοντιάδη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα μας στο παιχνίδι». 
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44! 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)... 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4