Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιανουαρίου 2018

Λευκή ισοπαλία, σε γήπεδο ... λίμνη! (2009)

Σαν σήμερα στις 14/1/2009, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Αρη, σε παιχνίδι του δ’ γύρου του κυπέλλου της περιόδου 2008-2009...


Στην 67η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2008-09 ξεκίνησαν συνολικά 70 ομάδες (16 Α' εθνικής, 18 Β' εθνικής και 36 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 7 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού.

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του είχε αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τον Μακεδονικό (1-2) και με το ίδιο σκορ οι συμπολίτες τον Ατρόμητο.
Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους σε διπλά ματς με τον Άρη και σαν σήμερα 14/1/2009, έγινε το πρώτο από αυτά στην Τούμπα! Στις κερκίδες βρέθηκαν σίγουρα περισσότεροι από 20.000 θεατές, με τα εισιτήρια όμως να είναι μόλις 14.870… 

Ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής που έπεφτε ακατάπαυστα στη Θεσσαλονίκη επί δύο μέρες, δεν άφησε περιθώρια να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στην Τούμπα. Πολλοί πιστεύαμε πως ο Κάκος θα αποφάσιζε την αναβολή του αγώνα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά... 

Ο ΠΑΟΚ έμεινε εγκλωβισμένος στον βούρκο του αγωνιστικού χώρου με τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν ξανά όπως και το ντεφορμάρισμα βασικών του παικτών όπως ο Βερόν που ήταν ο σημαντικότερος και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας εκείνο το διάστημα. 

Ο Αρης δεν υπήρχε στο γήπεδο και δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Η κατάσταση του γηπέδου σαφώς τον ευνοούσε, καθώς ήρθε στην Τούμπα για το Χ και τελικά το πήρε, πιστεύοντας πως έκανε βήμα πρόκρισης!
Καλύτεροι παίκτες μας οι Πάμπλο Γκαρσία και Μαλεζάς, με τον πρώτο να είναι τέλειος αμυντικά και να έχει ίσως και το απόλυτο σε σωστές μεταβιβάσεις και τον Μαλεζά να σβήνει τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, ∆άρλας, Σνάουτσνερ (39΄ Αραµπατζής), Βερόν, Γκαρσία, Ιβιτς, Μουσλίµοβιτς, Κονσεϊσάο (77΄ Αθανασιάδης), Μπακαγιόκο (68΄ Κωνσταντινίδης).

Άρης: Σηφάκης, Λέµπο, Γιάχιτς, Νέτο, Καράµπελας, Βιτόλο, Γκαρσία (87΄ Λαµπριάκος), Χαβίτο, Ρεγκέιρο (90΄ Ροµπέρζ), Σιστόν (87΄ Μπατιόν), Κόκε.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4