Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Δεκεμβρίου 2017

"Θέλω να παίζω τακτικά μπάλα"

Τις τελευταίες μέρες του 1972, ο Δημήτρης Παρίδης επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, μια απουσία που είχε να κάνει με διάφορους λόγους ...

Η επιστροφή του έγινε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 24/12/1972, όταν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό από τον Μαντζουράκη. 


Eίχε να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος, από το ματς της 10ης αγωνιστικής (3/12/1972), στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ στην Τούμπα, όταν και πάλι ξεκίνησε στην ενδεκάδα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 75΄από τον Μαντζουράκη, ενώ και τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο) είχε μόλις μία συμμετοχή, τον Οκτώβριο και τον Σεπτέμβριο ... καμία !!! Ήταν φανερό πως ... κάτι έτρεχε!   


Μιλώντας για το σκηνικό που βίωνε, ο Παρίδης είχε δηλώσει:

"Ξανάρχισα να αγωνίζομαι όπως θα είδατε και αυτό θα με κάνει να επανέλθω πλήρως στην ομάδα μου. Δεν έχω καμιά διαφορά με τον ΠΑΟΚ και με κανέναν. Γυμνάζομαι και θέλω να παίζω τακτικά μπάλα. Αυτό είναι όλο. Πώς όμως θα μπορούσα να αποδίδω καλά, όταν δε μου δινόταν η ευκαιρία; 

Με πέντε και δέκα λεπτά δε γίνεται τίποτε. Δε με νοιάζει καθόλου που κάθομαι στον πάγκο, όταν ξέρω πως πρέπει να καθίσω εκεί. Αλλά δε θα μπορούσα για πολύ ακόμη! Αν ένας οποιοσδήποτε παίκτης δεν μπει να αγωνισθεί έστω και για λίγο, τότε δε θα είναι εγγύηση για την ομάδα του έστω και σαν ρεζέρβα"
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4