Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Δεκεμβρίου 2017

Κρυφές ματιές στον Κώστα Φρατζέσκο …

Το πρωτάθλημα της περιόδου 1996-1997 είχε φτάσει σχεδόν στα μισά του με τον ΠΑΟΚ να διαγράφει μια μετριότατη πορεία, καθώς μετά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής βρισκόταν στην 11η θέση!!!

Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, ο Δικέφαλος με τον Χρήστο Αρχοντίδη στον πάγκο του είχε μόλις 3 νίκες (!), 6 ισοπαλίες και 4 ήττες!

Παρά τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, το μεταγραφικό πλάνο δεν έδειχνε να … πείθει και πλέον όλοι ελπίζαμε πως η ομάδα θα δυναμώσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Μπατατούδη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει στην Τούμπα παίκτες – ηγέτες! Κάτι που –ευτυχώς- εκείνη τη μεταγραφική περίοδο που πλησίαζε, έγινε!

Τέτοιες μέρες του 1996, ο Δικέφαλος καλοέβλεπε την περίπτωση του Κώστα Φρατζέσκου, ενός παίκτη που εκείνα τα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, σκόραρε συνεχώς, κυρίως με αριστουργηματικά χτυπήματα φάουλ (και όχι μόνο)! Στα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ, μέτρησε 72 συμμετοχές (πολύ γεμάτες χρονιές), ενώ σημείωσε 31 γκολ!!! 

Ο παίκτης είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Κρήτη και οι μνηστήρες πολλοί, τόσο από Ελλάδα όσο και εκτός αυτής! Ανάμεσά τους η Αθλέτικο Μαδρίτης και η Στρασμπούρ, με τον παίκτη να μην έρχεται σε συμφωνία με κάποια από αυτές, καταλογίζοντας ευθύνες στον μανατζέρ του!
Η περίπτωσή του απασχολούσε έντονα όχι μόνο στη διοίκηση του Δικεφάλου, αλλά και τον κόσμο που έβλεπε στο πρόσωπο του Mr φάουλ, τον παίκτη που μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ!

Τα υπόλοιπα στις 2 του Γενάρη…
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4