Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Οκτωβρίου 2017

"Παιχνίδι με ανατροπές ..."

Ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Σταντ Ντε Ζερλάν στις 24/10/1973 ήταν και ο Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος μάλιστα ήταν και αρχηγός τη ομάδας, λόγω της απουσίας του Γιώργου Κούδα...

Οι «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» του ζήτησαν να θυμηθεί κάποια πράγματα από εκείνο το ιστορικό για την ομάδα μας παιχνίδι και να τι μας είπε:

«Αν και πέρασαν πολλά χρόνια από εκείνο το βράδυ, θυμάμαι την πολύ καλή παρουσία μας και τις ανατροπές που είχε το παιχνίδι.

Το προβάδισμα στο σκορ άλλαξε τρεις φορές και στο τέλος φύγαμε από τη Γαλλία με μια πολύτιμη ισοπαλία, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα εκείνη την εποχή, όπως ήταν η Λυών.

Η γαλλική ομάδα είχε στις τάξεις της σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και ο ΠΑΟΚ του Λες Σάνον δεν πήγαινε πίσω. Η ομάδα μας ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μας ακολούθησε, θυμάμαι πως το ένα πέταλο ήταν γεμάτο από οπαδούς μας, η βοήθειά τους ήταν σίγουρα σημαντική στο να πάρουμε αποτέλεσμα!

Κατά την άφιξή μας στο στάδιο στο οποίο έγινε το παιχνίδι, υπήρχαν συγκεντρωμένοι έξω από αυτό αρκετοί οπαδοί, οι οποίοι εκτός από το ότι χειροκρότησαν θερμά την ομάδα, δεν παρέλειψαν να σηκώσουν κάποια πανό διαμαρτυρίας κατά της Χούντας».

Με το 3-3 ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, κάτι που ολοκληρώθηκε δύο εβδομάδες αργότερα στη ρεβάνς της Τούμπα. Αλλά για αυτό το ματς θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4