Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Οκτωβρίου 2017

Έμφραγμα στην Πάτρα στο 90ό λεπτό (1995)


Σαν σήμερα στις 15/10/1995, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1995-1996 ...

O Δικέφαλος στο πρώτο παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άρι Χάαν, έχοντας στον πάγκο του τον Σταύρο Σαράφη, έχασε με 3-2, δεχόμενος το τρίτο γκολ στο 90ό λεπτό!

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με τον Ζουμπούλη, που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Γεωργάτου στον Δάφκο, μπήκε στη φάση και σκόραρε!

Δύο λεπτά αργότερα ο Καρίμποφ με δυνατό σουτ νίκησε τον Μιχόπουλο ισοφαρίζοντας, ενώ στο 60' οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Γεωργάτο.

Ο Ζουμπούλης και πάλι ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 81', ισοφαρίζοντας σε 2-2 με κεφαλιά ψαράκι μετά από ωραία σέντρα του Τζόνι Αναστασιάδη.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 90
ό λεπτό με τον Κυριακόπουλο (αμαρκάριστη κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσέροβιτς), με τον σκόρερ να είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 80' στη θέση του Γεωργάτου...
Ο Δικέφαλος έπαιξε σχεδόν ολόκληρο το 2ο ημίχρονο με "10", καθώς στο 49' ο Βέλλιος απέβαλε με 2η κίτρινη τον Φαν Χαμ! 

Να σημειωθεί πως στην εξέδρα υπήρξε μεγάλη ένταση στο 62ο λεπτό, όταν ο Αρχοντίδης πέρασε στη θέση του Καρίμποφ τον Ρούσσο, με τον κόσμο της πατρινής ομάδας να φωνάζει εν χορώ "αίσχος" και τον προπονητή της Παναχαϊκής να είναι σε πολύ δύσκολη θέση, από την οποία όμως τον έβγαλε στο 90' ο Κυριακόπουλος! 

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Αλεξίου, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Καπετανόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Δάφκος, Σαμαράς, Καμινιώτης, Αργυρόπουλος, Τσέροβιτς (91' Συρίγος), Μικές, Καρίμποφ (62' Ρούσος), Κοτζιάς, Κλάιχ, Γεωργάτος (80' Κυριακόπουλος), Βαΐτσης.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Γιουκούδης, Ζαφειρίου (79' Νόλης),Τσαλουχίδης (70' Χάβος), Αλεξίου, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Ζουμπούλης, Βαν Χαμ, Καπετανόπουλος (62' Αναστασιάδης).

* Τη σεζόν 1995-1996, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 14ος (!!!), συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς. Είχε 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες, με τέρματα 42-46...

* Εκείνη τη χρονιά είχαμε τη μεγαλύτερη παρέλαση προπονητών από τον πάγκο μας που ήταν κυριολεκτικά ηλεκτρικός!

Ξεκίνησε ο Άρι Χάαν (5 ματς) και ακολούθησαν οι: Σαράφης (6 ματς), Κοκότοβιτς (8 ματς), Μπέλλης (9 ματς), Μπένγκτσον (6 ματς). Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση με τους προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4