Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Οκτωβρίου 2017

Διπλό στον Βόλο με 5.000 οπαδούς! (1967)

Σαν σήμερα στις 15/10/1967, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1967-1968...

Σε ένα σκληρό -υπό την ανοχή του διαιτητή Βούλγαρη- και με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα ματς, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας...

Οι παίκτες του Νίκου Πάγκαλου, έχοντας τη συμπαράσταση 5.000 οπαδών του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν σε δικαιότατη νίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 30' ο Αρίστος Φουντουκίδης.

Προηγήθηκε σουτ του Βασιλειάδη που αποκρούσθηκε, κεφαλιά του Χαραλαμπίδη προς τα έξω, εκεί όπου ο επερχόμενος Φουντουκίδης με φωτοβολίδα που δεν πρόλαβαν καλά καλά να δουν οι θεατές του αγώνα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Γιδόπουλου (ο γνωστός)!
Ήταν ένα πραγματικά φοβερό σε εκτέλεση γκολ ... 

Ο Δικέφαλος είχε εκείνη την ημέρα πολλές μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα, όμως οι επιθετικοί μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα διαψεύδοντας τις προσδοκίες των χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων που βρέθηκαν στις εξέδρες καθώς οι ευκαιρίες χάθηκαν...

Κορυφαίος του Δικεφάλου ο νεαρός τότε Σταύρος Σαράφης που κατέπληξε με το δυναμικό και γεμάτο ουσία παιχνίδι του! 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Μακρής, Συνετόπουλος, Παππάς, Ρηγούλιας, Τσουκίδας, Τασπαλός, Μουντούλιας, Σταμάτης. Καραηλιού, Γεωργαντζής.

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Βασιλειάδης, Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Μακρής, Νικολαΐδης, Κοντογιώργος, Λέανδρος, Χαραλαμπίδης, Σαράφης, Αφεντουλίδης.
* Παρέλαση προπονητών εκείνη τη χρονιά από τον πάγκο μας! Ξεκινήσαμε με τον Νίκο Πάγκαλο (6 παιχνίδια) ο οποίος ήταν τεχνικός του ΠΑΟΚ όλη την προηγούμενη σεζόν, ακολούθησε ο Καλογιάννης για 15 ματς και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ουαλό Άιβορ Πάουελ. 

* Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 9η θέση με 67 βαθμούς (3-2-1 το σύστημα βαθμολογίας) έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες, 7 ισοπαλίες, 14 ήττες και τέρματα 45-40.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4