Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Αυγούστου 2017

Πρόκριση στη Σλοβακία με διπλό (1997)

Σαν σήμερα στις 26/8/1997, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Σλοβακία την Σπάρτακ Τρνάβα, στο 2ο παιχνίδι της 2ης προκριματικής φάσης, του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1997-1998...
Ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε τη ρεβάνς του επικού 5-3 της Τούμπας και με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, ντουμπλάρισε τις νίκες, επικρατώντας και στη Σλοβακία με 0-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ζαγοράκης στο 80'. 

Δυναμικό παρόν του κόσμου της ομάδας μας που έκλεψε την παράσταση, σε ένα γεμάτο από 20.000 παθιασμένους Σλοβάκους οπαδούς!
Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με μακρινό σουτ του Κώστα Φραντζέσκου, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Καλή εμφάνιση στην επανάληψη και από τον Μιχόπουλο, που όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν.
Ένα ωραίο γκολ που σημείωσε ο Τζο Νάγκμπε ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ (δεν ήταν), για να έρθει στο 80' ο Ζαγοράκης με μακρινό, ευθύβολο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σλοβάκου τερματοφύλακα Γιάκουμπεχ και να βάλει ταφόπλακα στα όνειρά τους για πρόκριση!
Οι συνθέσεις:

Σπάρτακ Τρνάβα: Jakubech,  Karhan, Pavlus (66' Gabriel), Leitner, Hrabal, Luhovy Balis(C), Tittel, Timko (72' Hlavak), Formanko (26' Hadviger), Horky.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (70' Καπετανόπουλος), Κολομπούρδας, Ζαγοράκης, Βρύζας (25' Βελλής), Φραντζέσκος, Ζουμπούλης (66' Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης, Νάγκμπε.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γάλλος Κλωντ Κολόμπο.

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4