Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Αυγούστου 2017

Πέταξε στη Γερμανία για προετοιμασία (1977)


Σαν σήμερα στις 1/8/1977, η αποστολή του ΠΑΟΚ, πέταξε για την (τότε) Δυτική Γερμανία όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της...


Η ομάδα έχοντας ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις με δύο μεταγραφές από το πάνω ράφι για τα ελληνικά δεδομένα (Κωστίκος, Παθιακάκης), αναχώρησε χωρίς τον Γιώργο Κούδα! 

Ο παίκτης είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον Παντελάκη πως αδυνατούσε να ταξιδέψει με την ομάδα, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους!

Στην 22μελή αποστολή μετείχαν οι: Φούρτουλα, Φεστέρης, Σκούνας, Γούναρης, Μίχης, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Καπουσούζης, Βούλγαρης, Αποστολίδης, Σαράφης, Αναστασιάδης, Δαμανάκης, Μαλαξιανάκης, Κωστίκος, Γκουερίνο, Κερμανίδης, Μποδιτσόπουλος, Ορφανός, Παναγιωτίδης, Ρούσος.

Συνοδοί ήταν οι Βεζυρτζής - Ζελομοσίδης, προπονητής ο Καλογιάννης (ο Μπίγκαμ πήγε απευθείας από Αγγλία), ο μασέρ Αγριογιάννης και ο φροντιστής Αλεκοζίδης. 

Με βάση το πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα παρέμενε για μια βδομάδα στο Λάνστρουπ της Βρέμης και για δύο εβδομάδες στο Μαλέντε. Ο Παθιακάκης με τον Παμπούκη, ταξίδεψαν για Γερμανία την επόμενη μέρα.

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, άρεσε στον κόσμο και ο κεντρικός σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδινε συγχαρητήρια στη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις της, ευχαρίστησε τα σωματεία που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ δίνοντας τους νεομεταγραφέντες παίκτες, ενώ υποσχέθηκε συμπαράσταση στα γήπεδα!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4