Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Αυγούστου 2017

Ήττα από Ρέιντζερς, παίζοντας με 10 από το 7' (1998)

Σαν σήμερα, στις 11/8/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Σκωτία την Ρέιντζερς (Rangers FC), στο 1ο παχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, της περιόδου 1998-1999...

Ο Δικέφαλος έχασε στο "Αϊμπροξ", με 2-0, καθώς αναγκάστηκε να παίξει για 83' ολόκληρα λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μαχαιρίδη, ο οποίος πρόλαβε σε ένα 7λεπτο και είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του Δανού διαιτητή Νίλσεν. 

Την πρώτη για σκληρό μαρκάρισμα και τη δεύτερη, για καθυστέρηση, στην παρθενική του επίσημη εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Το αριθμητικό μειονέκτημα είχε αναγκάσει τον Όλεγκ Μπλαχίν να κάνει εσωτερικές αλλαγές για να μπαλώσει την τρύπα που άφησε η αποβολή του Δραμινού παίκτη.
Ο ΠΑΟΚ με εξαιρετικό αμυντικό στήσιμο κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 55' ο Καντσέλσκις με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γουάλας άνοιξε το σκορ.

Στο 70', έγινε το 2-0, χάρη σε γκολ του Γουάλας με σουτ έξω από την περιοχή, που δεν μπόρεσε να διώξει ο Νίκος Μιχόπουλος.

Στα τελευταία 20 λεπτά, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά στο 88' πάντως ο Μιχόπουλος έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ, το σουτ του Άλμπερτς.

Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ οι: Κωνσταντινίδης, Κατσιαμπής, Μιχόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Ρέιντζερς:
Νιέμι, Πορίνι, Μουρ, Αμορούζο, Νούμαν, Καντσέλσκις, Μ. Φέργκιουσον (67' Άλμπερτς), Ιαν Φέργκιουσον, Φαν Μπρόκχορστ (78' Γκατούζο), Γουάλας, Ντιούρι (6' Αμάτο).

ΠΑΟΚ:
Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς, Καπετανόπουλος, Μαχαιρίδης, Ολιβάρες, Νάγκμπε, Κατσιαμπής, Κωνσταντινίδης, Τουρσουνίδης (46' Ζαφειρίου), Βρύζας (65' Κομίνχες), Φραντζέσκος.

Μπλαχίν: "Οποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα".
Παντελής Κωνσταντινίδης: "Με τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι, και μιλώ για την απουσία του συμπαίκτη μας Μαχαιρίδη, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη τύχη για μας.

Ελπίζουμε όμως στη ρεβάνς, γιατί μολονότι έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ομάδα και ένα δύσκολο για μας σκορ, εν τούτοις μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε με τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι γίνεται καλύτερο".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4