Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Ιουλίου 2017

Μετά τον Zalayeta, oι Fonseca, Zamorano, Suker

Η μεταγραφολογία το καλοκαίρι του 1999 είχε χτυπήσει ... κόκκινο! Ή μάλλον ασπρόμαυρο, καθώς ο Μπατατούδης προσπαθούσε να φέρει στην Τούμπα παίκτες από ... τη Juventus ή με τη βοήθεια της Juventus!

Τέτοιες μέρες, μετά το διαφαινόμενο  ναυάγιο της υπόθεσης Zalayeta, ήρθε στο φως ένα άλλο μεγάλο όνομα της εποχής ο ... Daniel Fonseca, ο οποίος από το 1997 ανήκε στο roster της "Μεγάλης Κυρίας", καθώς τον είχε αποκτήσει από τη Roma.

Σύμφωνα με τα όσα γραφόταν εκείνη την εποχή στον τύπο (όχι μόνο τον ελληνικό) και ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το κατά πόσο περιείχαν δόση αληθείας, το αρχικό ποσό που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν 2.000.000.000 δρχ!!!

Οι Ιταλοί φέρεται να έπεσαν στο 1,5 με 1,7 δις, και μάλιστα με διακανονισμό που έδειχνε ικανοποιητικός στα μάτια του μεγαλομετόχου, ως προς τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού! Ο παίκτης ήθελε 600.000.000 δρχ τον χρόνο και υπολογιζόταν (;) από τους ανθρώπους της διοίκησης πως το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης κίνησης (μαζί με εφορία και αμοιβή μάνατζερ), θα ξεπερνούσε τα 3.000.000 τον χρόνο! Νούμερο ασύλληπτο για τα δεδομένα ελληνικών ομάδων! Τις διαπραγματεύσεις από πλευράς ΠΑΟΚ έκαναν οι Κρυσταλλίδης - Ακριβόπουλος - Μπατατούδης. 

Φυσικά ούτε ο Fonseka (παρέμεινε στη Juventus ως το 2001 παίρνοντας λίγα παιχνίδια), ούτε ο Ivan Zamorano, ούτε ο Davor Suker πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας, αντίθετα ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού η ΠΑΕ πλήρωσε στη Newcastle 170.000.000 δρχ, παίρνοντας την ελευθέρα του Γ.Χ.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4