Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Ιουλίου 2017

Τα "κόλπα" του Σικαμπάλα στον ΠΑΟΚ (2006)


Σαν σήμερα στις 20/7/2006, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ένας από τους μάνατζέρ του Σικαμπάλα (είχε ουκ ολίγους), ονόματι Ταμίρ Νάχος...


Το καλοκαίρι του 2006 ο ΠΑΟΚ βίωνε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του...

Πρόεδρος της ΠΑΕ ο ... Γιάννης Γούμενος, με τον κόσμο να είναι ξεσηκωμένος εναντίον του, όσο δεν πήγαινε, την ώρα που μέρα με τη μέρα μέσα από αγώνες πρωτόγνωρους στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ασπρόμαυρος λαός προσπαθούσε να τον στείλει στην πόρτα της εξόδου και να απαλλάξει τον Δικέφαλο από την ενοχλητική και παρείσακτη παρουσία του!
 
Όπως είναι γνωστό κάτι τέτοιο συνέβη τελικά το 2006, όμως ο πρώην χρηματιστής, πρόλαβε να φεσώσει για τα καλά την ομάδα που επί χρόνια παρέμενε έρμαιο αυτών των χρεών! 
Το καλοκαίρι εκείνο, ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε συνεχή προσπάθεια να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, μαζεύοντας με "αίμα" τα απαραίτητα χαρτιά και τους Ορφανό - Καλύβα να τρέχουν ασταμάτητα!

Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και ο Σικαμπάλα!
 
Σαν σήμερα λοιπόν στις 20/7/2006 βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ένας από τους μάνατζέρ του (είχε ουκ ολίγους), ονόματι Ταμίρ Νάχος. Ο τελευταίος συναντήθηκε με τον Ορφανό και του ζήτησε να δοθεί ο παίκτης δανεικός σε ομάδα της Αιγύπτου, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον στρατό! 

Ο μάνατζερ του παίκτη είχε πει κάποια πράγματα, τα οποία διαβάζοντάς τα τώρα, κάνουμε τον σταυρό μας: "Κάποιοι που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του Σικαμπάλα, παρουσίασαν χαρτί στην Αίγυπτο το οποίο αναφέρει πως ο παίκτης σπουδάζει σε ελληνικό κολέγιο! Ο πελάτης μου κινδυνεύει ακόμη και με φυλακή."

Tελικά ο Σικαμπάλα τη σεζόν 2006-2007 έμεινε στον ΠΑΟΚ, αλλά στα μισά της αν και είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πήγε στην Αίγυπτο, όπου η Ζάμαλεκ κατάφερε με έγγραφα που δεν είχαν ισχύ να εκδώσει δελτίο και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου. Η μαϊμουνιά αυτή στοίχισε στους Αιγύπτιους 900.000 € και στον παίκτη 6μηνο αποκλεισμό.

Εκείνες τις μέρες ήταν σε εξέλιξη η προσπάθεια των "Δυτικών Συνοικιών" να μαζέψουν χρήματα μέσω μια συναυλίας που θα διοργανωνόταν λίγες μέρες αργότερα και στην εκδήλωση που έγινε για να ενημερωθεί ο κόσμος. 
Στο πάνελ συμμετείχε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του: "Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που πρέπει να βρει ανταπόκριση από τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι όσοι θα βρίσκονται εκεί να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ." 

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος παρέμεινε δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, αλλά ο Σαλπιγγίδης στις 17/8 κατηφόρισε στη Λεωφόρο, κάτι που μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν το συγχώρεσε ποτέ...
 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4