Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Απριλίου 2017

Ισοφάρισε δύο φορές, αλλά αυτό δεν έφτασε! (1984)

Σαν σήμερα στις 8/4/1984, ο ΠΑΟΚ του Παλ Τσερνάι, υποδέχτηκε στην Τούμπα τη Λάρισα, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1983-1984 ...

Μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές (8.050 τα εισιτήρια), ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό του σέντερ φορ Γιώργο Κωστίκο!

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 16' με σουτ του Ζιώγα από το ύψος του πέναλτι, μετά από προσπάθεια του Γκαλίτσιου.

Στο 39' ο Δικέφαλος ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά του Ψαρρά. Προηγήθηκε σέντρα του Τσουρέλα στoν σκόρερ από τα δεξιά και άψογη εκτέλεση στη συνέχεια...
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα στo σκορ στο 57' με τον Ζιώγα και πάλι. Ο επιθετικός της ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση ανάμεσα σε Μπανιώτη - Αλαβάντα και νίκησε για 2η φορά τον Παντέλη.

Η χαρά της Λάρισας κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 60' ο Αποστόλου πλάσαρε τον Παπαδόπουλο με ψηλοκρεμαστό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τραγικός για μια φορά ακόμη ο διαιτητής Μάκης Γερμανάκος που τα έκανε σαν τα μούτρα του με τα φαλτσοσφυρίγματά του. Για τους παλιότερους που τον θυμούνται, εύκολα θα ανασύρουν από τη μνήμη τους το πόσο κακός διαιτητής ήταν στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που τον έστελναν να σφυρίξει!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παντέλης, Τσουρέλλας (62' Τρίμχολντ), Αλαβάντας, Ιωσηφίδης, Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Δαμανάκης, Αποστόλου, Ψαρράς, Μαλιούφας (62' Βασιλάκος).

Λάρισα: Παπαδόπουλος, Παραφέστας, Κυριλλίδης, Μητσιμπόνας, Γκαλίτσιος, Αλεξούλης (56' Γκαμπέτας), Μαλουμίδης, Τζιώλης, Ζιώγας, Βουτυρίτσας, Βαλαώρας.
* Στην παραπάνω photo διακρίνονται όλοι οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1983-1984.

* Τη σεζόν 1983-1984, ο ΠΑΟΚ με τεχνικό τον Παλ Τσερνάι, τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας 11 νίκες, 13 ισοπαλίες, 6 ήττες, συγκέντρωσε 35 βαθμούς, με τέρματα 33-29...

* Εκείνη η σεζόν ήταν η τελευταία για τους Γιώργο Κούδα - Μλάντεν Φούρτουλα - Νέτο Γκουερίνο!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4