Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Μαρτίου 2017

Διπλό στον κάμπο με Σκαρτάδο! (1990)

Σαν σήμερα στις 4/3/1990, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990 ...

Ο ΠΑΟΚ, με τον Ολλανδό τεχνικό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, μπροστά σε 7.000 θεατές (6.142 τα εισιτήρια) πήρε τη νίκη με 0-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα! Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, με τον Σκαρτάδο.
Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Αναστασιάδη, οι αμυντικοί απομάκρυναν, η μπάλα έφτασε στον Τουρσουνίδη που με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Σκαρτάδο και αυτός ... τα δίχτυα του Μιχαήλ!
Οι γηπεδούχοι -που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο γκολ του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως ο Σκαρτάδος ήταν οφ σάιντ- στη συνέχεια πίεσαν τον Δικέφαλο, που είχε όμως σε καταπληκτική μέρα τον Γκιτσιούδη, ο οποίος κράτησε την ομάδα όρθια πραγματοποιώντας πολλές σωτήριες επεμβάσεις!
Οι παίκτες του Ρομπ Γιάκομπς με καλά οργανωμένη άμυνα, κράτησαν ανέπαφη της εστία μας, ενώ στο 75', σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Μαγκντί βρήκε τον Αναστασιάδη που απέφυγε τον εξελθόντα Μιχαήλ, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων!
Καλύτεροι του ΠΑΟΚ οι Γκιτσιούδης, Μητσιμπόνας, Αλεξούλης και Σκαρτάδος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Μιχαήλ, Παπαντωνίου, Κολομητρούσης, Κυριλίδης, Γκαλίτσιος, Νασιάκος (55' Τσιμπίνης), Βουτυρίτσας, Δοδοντσάκης (60' Βαλαώρας), Καραπιάλης, Ντραγκόλοφ, Κωνσταντινίδης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης (46' Παλάσκας), Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Καραγεωργίου, Αλεξούλης, Αναστασιάδης, Σκαρτάδος, Λαγωνίδης, Μαγκντί, Σμολ (73' Πλίτσης).
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.
* Στην παραπάνω photo, οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ την περίοδο 1989-1990.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4