Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Μαρτίου 2020

Φιλικό με ανατροπές το μακρινό 1929 ...

Σαν σήμερα στις 31/3/1929, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 …

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες, καθώς έλειπαν οι καλύτερες μονάδες τους λόγω της συμμετοχής τους στον αγώνα των πόλεων Αθηνών – Θεσσαλονίκης που έγινε επίσης σαν σήμερα 31/3/1929 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού (3-2 το τελικό σκορ). 

Ο Άρης έχοντας σύμμαχό του τον άνεμο στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ με τον Δανελιάν και έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Τζίτζιφα που εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του Αμπατζίδη. 

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του χωρίς όμως να φτάσει σε κάποιο γκολ και με το σκορ στο 2-0 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντινίδη. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μακαρονόπουλος με σκόραρε δις στο 51’ και στο 52’, ενώ ο Παπαγιαννόπουλος στο 75’ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ… 

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ενός χορταστικού από πλευράς θεάματος παιχνιδιού που ικανοποίησε τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του παλιού γηπέδου του συμπολίτη. 

Οι συνθέσεις: 

Άρης: Κουκλής, Γκικόπουλος, Οπλοποιός, Παίων Β., Δανελιάν, Βικελίδης Ν. (Κατσαπίνης), Κολονάρης, Βογιατζής, Παίων Ε., Τζίτζιλας, Χατζηαντωνίου.

ΠΑΟΚ: Αμπατζίδης, Σαρρής, Μαλαξόπουλος, Γρηγοριάδης, Ανδρεάδης Κ., Ανδρεάδης Β., Παπαγιαννόπουλος, Μακαρονόπουλος, Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Λιανόπουλος.

* Η αρχική εικόνα είναι από παιχνίδι της εποχής Άρη ΠΑΟΚ. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4