Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Σεπτεμβρίου 2019

"Όλοι στον ΠΑΟΚ ελπίζουμε σε καλό σκορ" (1988)

Σαν σήμερα στις 3/9/1988, φιλοξενήθηκαν στον τύπο της εποχής, δηλώσεις του Απόστολου Τσουρέλα, μέσα από τις οποίες αναφερόταν, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι που πλησίαζε...

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει ...

«Η Νάπολι δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, δείχνει να περνάει μια κρίση αυτό το διάστημα. Δεν παύει όμως να είναι η μεγάλη Νάπολι του Μαραντόνα και της παρέας του. Είναι σίγουρα ένας αντίπαλος που θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα! 

Προπονούμαστε καθημερινά για να είμαστε από κάθε άποψη έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Νάπολι. Όσο και να μην είναι σε φουλ φόρμα, δεν παύει να είναι μια μεγάλη δύναμη του ιταλικού ποδοσφαίρου». 

Για το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Το κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο. Όλοι οι παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς που θα μας δώσει μεγάλες πιθανότητες για τη ρεβάνς της Τούμπας. Περιμένουμε πώς και πώς αυτόν τον αγώνα. 

Σημαντικό ρόλο οπωσδήποτε θα παίξει και ο παράγοντας που λέγεται τύχη. Ευχόμαστε να είμαστε τυχεροί εκείνη τη μέρα. Πρώτα μας ενδιαφέρει το καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία και ύστερα ο αγώνας στο γήπεδό μας».
Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι που τους φοβίζει, απάντησε: «Ναι εκείνο που μας φοβίζει περισσότερο είναι η δική μας κακή μέρα. Μπορεί να είμαστε φορμαρισμένοι, πρέπει όμως να προσέξουμε πολύ την παρέα του Μαραντόνα αλλά κυρίως τον ίδιο και τον Καρέκα! Όλοι ξέρουμε την κλάση του Μαραντόνα και πόση προσοχή χρειάζεται για να αντιμετωπισθεί. 

Εκείνο που μας ευχαριστεί πάντως είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι παίκτες είναι καλά εκτός από τον Μπορμπόκη που είχε ένα πρόβλημα με τον αστράγαλό του αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε. Είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι με αισιοδοξία για το ματς στην Ιταλία». 

Όσο για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική που θα έδινε ο ΠΑΟΚ στις 4/9 και μάλιστα σε ξερό γήπεδο, τόνισε: «Οπωσδήποτε είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος παίκτης. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Θα προσπαθήσουμε να προφυλαχτούμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίσει τη νίκη». (Ήττα με 1-0)

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4