Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Μαΐου 2019

Ισόπαλος στην πρεμιέρα των play offs (2015)

Σαν σήμερα στις 20/5/2015,  o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2014-2015...

Ο Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλα, Κίτσιου στην άμυνα, Τζιόλη, Κάτσε, Νομπόα στη μεσαία γραμμή και Μακ, Αθανασιάδη, Περέιρα στην επίθεση, σε ένα 4-3-3.

Στο 7' μόλις, στην πρώτη επίσκεψη του Ατρομήτου στην περιοχή μας, έγινε το 1-0! Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ιτάνζ, η μπάλα έφτασε στον Αγκουαζί που σούταρε και άνοιξε το σκορ παρά την προσπάθεια Κίτσιου, να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή...

Ο Δικέφαλος πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν έδειξε διάθεση να αντιδράσει. Κάτι που είδαμε όμως να συμβαίνει στη συνέχεια.

Στο 31' ο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε ιδανικά εξαιρετικό γύρισμα του Τζιόλη και με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα, σε ένα χρονικό σημείο που ο Δικέφαλος είχε ανεβάσει ρυθμό παίζοντας πλέον 4-4-2 με Αθανασιάδη, Περέιρα στην επίθεση. Σημειώνουμε στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, την κακή εμφάνιση των Νομπόα – Μακ που ήταν ωσεί παρόντες...

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, με τον Ατρόμητο να έχει στο 35' μια καλή στιγμή με τον Ναπολεόνι, το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ιτάνζ...

Στο πρώτο μισό της επανάληψης ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαχναν την αντεπίθεση για να απειλήσουν. Ο Δικέφαλος αμυντικά λειτούργησε πολύ καλά, δεν απειλήθηκε από τον Ατρόμητο μετά τη φάση του 35', αλλά και οι δικές του επιθετικές προσπάθειες δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Μετά το 70' ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε πιο οργανωμένα και είχε 2-3 καλές στιγμές με καλύτερη αυτή του 84ο λεπτού όταν χάθηκε τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Κλάους. Ο νεοεισελθών Μπάρκας απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Αθανασιάδη και κράτησε το 1-1.

Στο 89' ο Ιτάνζ σταμάτησε το τετ α τετ του Καραμάνου, ενώ το ίδιο έκανε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας στο 96' σε προσπάθεια και πάλι του Καραμάνου, γλιτώνοντάς μας από το έμφραγμα. Συμπερασματικά ο Δικέφαλος έδειξε πως μπορούσε το τρίποντο στο Περιστέρι, είχε όμως και πάλι 2-3 παίκτες που βρισκόταν σε άλλο γήπεδο...
 
Oι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (82' Μπάρκας), Κούρος (50' Κοντοές), Αγκουαζί, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία (61' Δημούτσος), Κατσουράνης, Κυβρακίδης, Ούμπιντες, Καραμάνος, Ναπολεόνι.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε (85' Πόζογλου), Τζιόλης, Περέιρα, Αθανασιάδης, Μακ.
....................................................

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τόνισε πως εάν η ομάδα του δεν βιαζόταν τόσο θα έπαιρνε τη νίκη.
Αναλυτικά:

«Το επιθυμητό θα ήταν η νίκη όμως δεχτήκαμε νωρίς ένα γκολ, παίξαμε καλά στη συνέχεια και ισορροπήσαμε. Το παιχνίδι κάποια στιγμή άνοιξε, ωστόσο το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία αλλά και ο ένας βαθμός εκτός έδρας δεν είναι και άσχημος. Αυτά που κρατάω είναι η εικόνα της ομάδας καθώς η διάθεση και η ισορροπία. Δεν έπρεπε να είμαστε τόσο βιαστικοί και είχαμε ηρεμία θα κερδίζαμε».

..................................................

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, τόνισε πως η ομάδα ήθελε τη νίκη, ενώ σημείωσε πως η Τούμπα θα δώσει την πρώτη θέση στα play offs.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ...

Αρχικά είπε: «Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς έγινε ένα καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ατρόμητο στην έδρα του. Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Πρέπει να τα κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα: «Πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών μας, γιατί και σήμερα είχαμε πολλούς. Ο Αθανασιάδης από το 30′ δεν ήταν καλά, αλλά έμεινε μέσα, γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Ας το δουν όλοι και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».

Για το σύστημα που επέλεξε: «Μας ταίριαζε αυτό το σύστημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Περέιρα και ο Νομπόα ήταν στις κανονικές τους θέσεις και δικαιωθήκαμε με τον σχηματισμό που επιλέξαμε».

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος στο τέλος: «Ενώ δεν είχαμε προβλήματα γενικά, στο τέλος φάνηκε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, χωρίς να έχουν εντολή, έπαιζαν γρήγορα. Ίσως επειδή άκουσαν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, θέλησαν να ξεκινήσουν και αυτοί με νίκη».

Για το ότι δεν έκανε άλλες αλλαγές: «Ήταν αρκετά καλοί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην επίθεσή μας, και για αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή. Είναι και πολλοί οι τραυματίες σε αυτές τις θέσεις και δεν είχαμε και πολλές επιλογές».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: «Όχι βέβαια. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία και αυτό φάνηκε και στο τέλος, όταν κυνηγήσαμε άναρχα το γκολ και λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα βγούμε πρώτοι. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας. Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει».
...............................................

Για τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και για το γκολ που πέτυχε, μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Φακούντο Περέιρα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νίκη του Παναθηναϊκού, ωστόσο υπογράμμισε πως υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος των play offs.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα, που δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να κερδίσει», είπε αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Σαφώς και δεν είναι καλό για εμάς ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια. Μπορούμε σε αυτά τα ματς να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί το γκολ έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα μου. Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».
..............................................

Μόνο ικανοποιημένο δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπως δήλωσε ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να κερδίσουν τα εντός έδρας παιχνίδια για να έχουν ελπίδες για την πρωτιά στα play offs.
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κρατήσουμε. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και να έχουμε καλά αποτελέσματα εκτός, γιατί ο στόχος μας είναι η 1η θέση.

Τώρα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι λίγο τρελό αυτό που συμβαίνει με τα γκολ εδώ στο Περιστέρι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο...», δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
................................................

O Στέφανος Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας, ενώ πρόβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος στο τέλος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δώσαμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι φάνηκε σε όλους ότι η ομάδα είχε θέληση και πάθος για τη νίκη, αλλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που είμαστε αυτή τη στιγμή είναι σημαντικός ο κάθε βαθμός και έτσι και ο σημερινός είναι σημαντικός για τη συνέχεια».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάμε την εμφάνιση, το πάθος και τη θέληση που έδειξε η ομάδα για να κερδίσει. Πιστεύω ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε από την ημέρα που ήρθε ο κύριος Γεωργιάδης. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα play offs».

Για το αν υπάρχει άγχος, είπε: «Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, τι θα κάνουμε εμείς. Αν εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Πρέπει όλα τα παιδιά να σφίξουμε τα δόντια, υπάρχει κούραση από όλη τη χρονιά. Όταν έχεις παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή θα βγουν τραυματισμοί. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4