Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Μαΐου 2019

Φιλική ισοπαλία με διαιτησία "τραγέλαφο" (1981)

Σαν σήμερα στις 3/5/1981, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ...

Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 3.000 θεατές (2.562 τα εισιτήρια - 417.932 δρχ οι εισπράξεις) και ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα σε διάφορες θέσεις.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Μακρής και οι δύο βοηθοί του Καλαμπούκης και Μυτιληναίος, που πραγματικά πρέπει να βρίσκονταν σε έναν δικό τους κόσμο, αδικώντας και τις δύο ομάδες!

Στο 27' ο Μακρής είδε τον Ιωσηφίδη να σταματάει την μπάλα με το χέρι και προς γενική έκπληξη έβγαλε από το τσεπάκι του την ... κόκκινη κάρτα! Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τον έκαναν να δει προς το μέρος της κάρτας και όταν είδε το χρώμα της, έσπευσε να την αλλάξει με κίτρινη!

Οι γηπεδούχοι στο 40' διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση ενός εντυπωσιακού γκολ που πέτυχε ο Μπάγεβιτς με μακρινό σουτ (αρχική εικόνα), καταλογίζοντας οφ σάιντ σε άλλον παίκτη της ΑΕΚ...

Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη, ο Δικέφαλος του Βορρά, ανέβασε στροφές και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Τριανταφυλλίδης σε τρεις περιπτώσεις (60', 73' και 85') ανακόπηκε από ανύπαρκτα οφ σάιντ, ενώ δε δόθηκε και οφθαλμοφανές πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη από τον Νικολάου.

Οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η ΑΕΚ στο 24' με κεφαλιά του Βλάχου μετά από κόρνερ του Βλάντιτς και ο ΠΑΟΚ στο 55' με σουτ του Τριανταφυλλίδη μετά από μπαλιά του Δημόπουλου.

Τριανταφυλλίδης, Βασιλάκος, Αλεξανδρίδης οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Μπάγεβιτς – Βλάντιτς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χρηστίδης, Μανωλάς (46' Ρήγας), Καλογερόπουλος, Ραβούσης (65' Παπαραπραστανίτης), Θώδης (46' Γεωργαμλής), Γκέσιος (46' Κώττης), Βλάχος (65' Μπόνεφ), Μπάγεβιτς (69' Σταφυλάς), Βλάντιτς (46' Ελευθεράκης), Μουσούρης (58' Παπαδόπουλος).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Σάλαμον, Ιωσηφίδης (46' Αλαβάντας), Αποστολίδης Θ. (46' Γεωργόπουλος), Δαμανάκης, Κερμανίδης (73' Δημόπουλος), Σίγγας, Γκουερίνο (46' Αλεξανδρίδης), Κούδας (52' Βασιλάκος), Κωστίκος (52' Τριανταφυλλίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4