Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Μαΐου 2019

Θύμα έκπληξης από τον Εθνικό στην Τούμπα (1998)

Σαν σήμερα στις 13/5/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Εθνικό, σε παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές (3.434 τα εισιτήρια), έπεσε θύμα έκπληξης καθώς γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό με 0-1!

Με τη νίκη του αυτή ο Εθνικός είδε τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για να παραμείνει στην κατηγορία να πολλαπλασιάζονται και τελικά να παραμένει σε αυτήν, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Για την ιστορία, ακολούθησε μια ακόμη συγκλονιστική νίκη επί της Προοδευτικής την επόμενη –και τελευταία αγωνιστική- με γκολ που σημειώθηκε στο 93' από τον Σταυρακάκη!
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά σημειώθηκε στο 12' από τον Αθανασιάδη και ο ΠΑΟΚ παρά τις προσπάθειες των παικτών του δεν κατάφερε –τουλάχιστον- να ισοφαρίσει!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Καπετανόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου, Τασιόπουλος (57' Βελής), Μαραγκός, Νάγκμπε, Φραντζέσκος (89' Κόβατς), Τουρσουνίδης, Κομίνχες, Βρύζας (35' Ζουμπούλης).

Εθνικός Πειραιώς (Ιωακειμίδης): Λυμπερόπουλος, Γελαδάρης, Γεωργαμλής, Καψής, Παπαδόπουλος, Ντερτινής (69' Κόντης), Βούζας, Αθανασιάδης (86' Σταυρακάκης), Πετκόφσκι, Επαλέ (72' Δαμίρης), Σίμοβιτς.
* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4