Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Απριλίου 2018

Ήττα σε κακή μέρα του Φερνάντες (2007)

Σαν σήμερα 22/4/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, μπροστά σε 5.000 θεατές (4.478 τα εισιτήρια), έχασε με 3-1, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έκανε τόσο απογοητευτική εμφάνιση που καιρό είχαμε να δούμε εκείνη τη σεζόν. Αποτέλεσμα της τραγικής του εμφάνισης ήταν να δεχτεί δύο γκολ. 

Το πρώτο από προσπάθεια του Γουνδουλάκη στο 25' που έφυγε από αμφισβητούμενη θέση που ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής πήρε την ευθύνη της φάσης και την άφησε να εξελιχθεί, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Πανιωνίου να βγει τετ-α-τετ με τον Φερνάντες και να τον πλασάρει εύστοχα. 

Στο 41' ο Σπυρόπουλος είδε εκτός θέσης τον Φερνάντες και με σουτ από 40 μέτρα τον κρέμασε και έγραψε το 2-0, σε ένα διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι έλεγχαν πλήρως το ματς και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα!

Το μόνο που μπορούμε να θυμηθούμε από αυτό το ημίχρονο σαν ευκαιρία του ΠΑΟΚ, είναι μια προσπάθεια του Μίετσελ που πέρασε τον Ενσαλίβα και ο τελευταίος φάνηκε να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Κοντογιαννίδης δεν σφύριξε τίποτα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν κάπως καλύτερος επιθετικά και δημιούργησε μια φάση με τον Μίετσελ στο 48', αλλά η μπάλα μετά το ανάποδο ψαλίδι του Πολωνού, πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, ενώ στο 66' σουτ του Τόργκελε μέσα από την μεγάλη περιοχή κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου. 

Τα χάλια που είχε όμως ο ΠΑΟΚ ανασταλτικά με την απουσία του Ζαγοράκη, έδιναν το δικαίωμα στους παίκτες του Πανιωνίου να φτάνουν άνετα έξω από την μεγάλη περιοχή του Φερνάντες και με λόμπες και δυνατά σουτ να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Έτσι στο 90' ο Μάκος με δυνατό σουτ από 25 μέτρα έκανε το 3-0 και το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΠΑΟΚ, ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής με το Γιασεμάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ρωμανός Κοντογιαννίδης, εκμεταλλευόμενος την κακή μέρα του ΠΑΟΚ, βοήθησε και αυτός από την μεριά του ώστε ο Πανιώνιος να φτάσει στην άνετη νίκη. 

Ο Κοντογιαννίδης δικαίωσε για ακόμα μια φορά όλους εμάς που πιστεύουμε ότι οι Βορειοελλαδίτες διαιτητές είναι ότι το χειρότερο -διαχρονικά- για την ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Κιτρίνισε τους Τόρκελε και Μίετσελ (αναίτια) με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συμπληρώσει (4) τέσσερις κίτρινες κάρτες και να απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Αντίθετα σε φάσεις όπως του Γεωργιάδη που έφευγε περνώντας από τον αντίπαλο του και ο τελευταίος τον ανέκοψε με λαβή Ελληνορωμαϊκής πάλης δεν έδειξε κάρτα, ενώ σε ανάλογη φάση που ο Μίετσελ ξέφυγε από τη λαβή που του έκανε αμυντικός του Πανιωνίου και έμπαινε στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, σφύριξε το φάουλ, αλλά δεν κιτρίνισε τον παίκτη του Πανιωνίου, όπως όφειλε να κάνει. 

Επίσης ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για τρεις συνολικά περιπτώσεις ανατροπής του Μίετσελ από αμυντικούς του Πανιωνίου εντός της μεγάλης περιοχής του Κένινγκ. Ο διαιτητής από την Ξάνθη, είχε κάνει μια χαρά τη δουλειά του!
O κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν αριθμητικά λιγότερος, αλλά έκλεψε την παράσταση στην Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Λίνεν): Κένινγκ, Μανιάτης (69' Μπρέσκα), Μπερτέ, Πλετς, Ενσαλίβα, Μάκος, Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκης (80' Άλμπι Κόντι), Σπυρόπουλος, Τζιμπούρ, Λουρένσο (86' Φερνάντες).

ΠΑΟΚ (Παράσχος): Φερνάντες, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης (86' Γιασεμάκης), Μπαρκαουάν, Γεωργιάδης (74' Χριστοδουλόπουλος), Μελίσσης, Μουμίν (46' Γκονζάλες), Τόργκελε, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Μίετσελ.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις:

Γιώργος Παράσχος: "Ήμασταν κάκιστοι. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με αρετές και αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε τύχη θα γνωρίζαμε συντριβή! Μας κόστισαν οι απουσίες, από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά συνεχίζουμε".

Νίκος Αραμπατζής: "Θέλω απλά να ζητήσω μια συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τη σημερινή μας εμφάνιση και τη βαριά ήττα". 

Έβαλντ Λίνεν: "Το α' ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που κάναμε φέτος και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην επανάληψη, αλλά ο Κένινγκ έδειξε την κλάση του και απορώ γιατί δεν παίζει στην Εθνική (Σλοβακίας). Η νίκη του Άρη δε μας βολεύει για αυτό πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Πάντως δε θέλω να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ και μετά να εξαφανιστούμε σαν τον Ηρακλή".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4