Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Δεκεμβρίου 2017

Αποχαιρέτησε το 2006 με ήττα!

Σαν σήμερα στις 17/12/2006, ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007…

Με την ήττα αυτή (η 5η) ο Δικέφαλος απομακρύνθηκε από την τριάδα της κορυφής καθώς έμεινε στους 22 βαθμούς! 

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, ήταν φανερά καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, όμως ούτε ο Mieciel στο 7’, ούτε ο Gonzalez στο 21’ και 28’, ούτε ο Χαραλάμπους στο 45’, μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις καλές στιγμές που τους παρουσιάστηκαν! 


Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 54ο λεπτό από τον Dejanov, που με σουτ έξω από την μεγάλη μας περιοχή νίκησε τον Fernantes, χαρίζοντας στην κρητική ομάδα τη νίκη! Ήταν η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς, αν μπορεί να χαρακτηριστεί ευκαιρία ένα σουτ από τα 25 μέτρα!

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό, o Fernantes σταμάτησε τον Drulic στο τετ α τετ, ενώ αν και το διάστημα που απέμενε ως το τελευταίο σφύριγμα του Φινοκαλιώτη ήταν αρκετό, ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε και δέχθηκε μοιρολατρικά μια ακόμη ήττα!

Διακριθέντες:

Μπαλάφας, Fernantes, Χαραλάμπους οι καλύτεροι του Δικεφάλου…

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Mauer): Σηφάκης, Wellington, Αρνβανίτης, Πίτσος, Drulic (83’ Μιχελακάκης), Oforiquaye (76’ Nwafor), Issa, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Dejanov, Κωνσταντινίδης (57’ Δέντσος).

ΠΑΟΚ: Fernantes, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Μπαλάφας, Μελίσσης, Ηλιάδης (70’ Μουμίν), Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης (69’ Torghelle), Mieciel, Gonzalez (60’ Τσίγκας).

Δηλώσεις:

Μόμτσιλο Βούκοτιτς: «Θέλαμε τη νίκη για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο θετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε αν και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε. Μετά το γκολ δείξαμε ξανά τις γνωστές αδυναμίες, δεν αντιδράσαμε σωστά, χάσαμε την ψυχραιμίας μας και την αγωνιστική πειθαρχία. Θα έλεγα ότι βλέπω τους παίκτες μου κουρασμένους, όχι σωματικά αλλά ψυχολογικά. Θέλω να φρεσκάρω την ομάδα, όμως δεν έχω τις απαιτούμενες λύσεις από τον πάγκο».

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ilie Dumitrescu, ακολούθησε ο Σέρβος Momcilo Vukotic και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ... 


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4