Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Νοεμβρίου 2017

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης θυμάται ...

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Παναγιώτη Κερμανίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, το φθινόπωρο του 1973, ήταν και αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς τότε), που έγινε σαν σήμερα στις 11/11/1973 στην Καλαμαριά...

Διαβάστε τα όσα μας είπε για εκείνη την αναμέτρηση…

«Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική εμφάνιση επί της Λυών, πήγαμε στην Καλαμαριά για να παίξουμε με τον Απόλλωνα, που ήταν μια δυνατή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη στην έδρα της. 

Θυμάμαι πολύ καλά ότι το παιχνίδι έγινε σε ένα γήπεδο πραγματικό βούρκο λόγω της βροχής που προηγήθηκε, ενώ στις εξέδρες επικρατούσε το αδιαχώρητο από φιλάθλους και των δύο ομάδων! 

Όλοι ήθελαν να δουν τον ΠΑΟΚ, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης». 

Και συνέχισε: «Πήραμε μια δύσκολη νίκη με 1-2, ενώ και τα δύο δικά μας γκολ τα σημείωσαν με αυτογκόλ, παίκτες της Καλαμαριάς! Ήταν κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια και φυσικά έμεινε στο μυαλό μου αυτό το γεγονός. 

Το ξερό γήπεδο της Καλαμαριάς σίγουρα δεν μας βοήθησε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε, όμως πήραμε τη νίκη και αυτό μετρούσε περισσότερο από όλα».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4