Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Σεπτεμβρίου 2024

Παλικαρίσιο διπλό στο Περιστέρι (2024)


Σαν σήμερα στη 1/9/2024, για την 3η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο...

Έχοντας τη συμπαράσταση 600 οπαδών του, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τη νίκη με 1-2, βρίσκοντας απέναντί του εκτός από την ομάδα του Περιστερίου, τον κάκιστο διαιτητή Ζαμπαλά αλλά και τον VARίστα Σιδηρόπουλο,
 
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Όττο, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Σορετίρε και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσάλοφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να γίνεται απειλητικός για την εστία του Ατρομήτου.

Όμως λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο Ζαμπαλάς σε τρεις περιπτώσεις, για λόγους που μόνο αυτός γνώριζε, σταμάτησε επικίνδυνες επιθέσεις μας, καταλογίζοντας στις δύο ανύπαρκτα φάουλ και στην τρίτη μη αφήνοντας το πλεονέκτημα!

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζίβκοβιτς, όταν μετά από συνδυασμό Κωνσταντέλια - Σορετίρε, ο τελευταίος σέντραρε συρτά, ο Ζίβκοβιτς σούταρε, ο Κοσέλεφε απέκρουσε, όμως ο Αντρίγια πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά σκόραρε!

Στο 69' ο ΠΑΟΚ έφτασε σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Ζίβκοβιτς μετά από σεμιναριακή ανάπτυξη, όμως ο Ζαμπαλάς με υπόδειξη του VAR πήγε ο ίδιος να δει τη φάση και το ακύρωσε υποδεικνύοντας φάουλ του Μπάμπα νωρίτερα (δεν υπήρχε απολύτως τίποτε!)...

Στο 85′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με πέναλτι του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να το πανηγυρίζει προκλητικά, τελειώνοντας ουσιαστικά την καλή σχέση που είχε με την πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Όμως στο 90′ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαντί Καμαρά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη νίκη μας, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος διεκδικητής του τίτλου...

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος:
Κοσέλεφ, Μούντες, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (Βρακάς 65’), Μπακού (Γιουμπιτάνα 74’), Μιχόρλ, Ουάρντα, Καρλίτος (Φαν Φέερτ 65’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (Καμαρά 72’), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 87’), Σορετίρε (Μουργκ 72’), Τσάλοφ (Τισουντάλι 72’).

.................................
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του Περιστερίου για το σημαντικό διπλό του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για το τρίποντο του Δικεφάλου, ενώ αναφέρθηκε ξανά στην κάκιστη διαιτησία του Ζαμπαλά, η οποία έκανε έξαλλους τους ασπρόμαυρους.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και το κερδίσαμε απέναντι στον διαιτητή και απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και που έχει ένα καλό αγωνιστικό πνεύμα. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός ώστε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ειδικά έχοντας απέναντι μας τέτοιες αποφάσεις από το πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο και αναφέρομαι και στην ακύρωση του δεύτερου μας γκολ.

Αλλά όπως κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του Αρη και έχοντας και εκεί απέναντι μας την διαιτησία, έτσι και τώρα πήραμε μια νίκη. Αυτό που συνέβη με τον διαιτητή είναι… απερίγραπτο. Επίσης είπα στους παίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα πως παλέψανε και τους θύμισα το ματς με τον Αρη την τελευταία αγωνιστική. Επίσης η ομάδα προερχόταν από ένα ταξίδι, ένα ματς ευρωπαϊκό και υπήρχε κούραση.

Επίσης να μην ξεχάσω πως πριν το πέναλτι του Ατρομήτου υπήρξε φάουλ πάνω στον Μουργκ που δεν δόθηκε…»



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4