Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιουλίου 2024

Φιλική ήττα (και) από την Φίτεσε! (2024)


Σαν σήμερα στις 13/7/2024, στο πέμπτο -και τελευταίο- φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, έχασε στο Ντρίελ με 2-1 από την Φίτεσε ...

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα μια άλλη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είχε αντιμετωοπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος στο ματς και μόλις στο 11’ πλησίασε στο γκολ, όταν ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ρουμ, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του μεσοεπιθετικού μας.

Στο 18’ το σουτ του Κωνσταντέλια πέρασε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κωνσταντέλιας και πάλι πρωταγωνίστησε σε μια πολύ ωραία φάση, όταν μετά από μπαλιά του Κουαλιάτα, ο Ντέλιας πλάσαρε πολύ έξυπνα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Κάπου εκεί η επιθετική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ σταμάτησε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πέραν ενός σουτ του Λονγκόντα στο 28’ το οποίο μπλόκαρε ο Τσιφτσής, δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκούμας πέρασε στη θέση του Σμυρλή. Στο 55’ οι Ολλανδοί σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις μας στην περιοχή μας, ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κούγκεκεφ!

Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 για την Φιτέσε με παρόμοιο με το πρώτο γκολ τρόπο. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κέρχενς!

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση στο 77’ με τον Σαμάτα, ο οποίος μετά από μπαλιά του Κωνσταντέλια, απέφυγε τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Τσιφτσής (62' Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης (62' Νάσμπεργκ), Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες (76' Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (62' Θυμιάνης), Σμυρλής (46' Γκούμας), Κωνσταντέλιας (87' Τσοπούρογλου), Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Φίτεσε: Ρουμ, Κορνελίσε, Τίλεμανς, Κρίκελς, Τζόναθανς, Πλάατ, Κέρσενς, Ρέβερσον, Λονγκόντα, Πόστμα, Σόφερις.

.................................
 
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στην άτυπη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Φίτεσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε τις προπονήσεις μας εδώ, τα παιχνίδια είναι ευκαιρία να ξυπνήσουν, ίσως υπάρχει η αίσθηση ότι πετάμε ακόμη. Αν δεν υπάρχει το πνευματικό κομμάτι σωστά, μπορείς να δέχεσαι γκολ. Έχουμε κάνει ομιλίες με τους παίκτες, θα κάνουμε και τώρα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε δέκα μέρες για το πρώτο επίσημο ματς, ο Κεντζιόρα τώρα μπήκε, ο Κωνσταντέλιας έχει τέσσερις μέρες που προπονείται, ο Ζίβκοβιτς θα μπει με την επιστροφή στην ομάδα».

Για το αν υπάρχει ένας κορμός στην ομάδα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είμαστε μαθημένοι να θυσιαζόμαστε στα επίσημα, πρέπει όμως να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε 100%, να είμαστε έτοιμοι πάντα να αντιδρούμε. Όπως είπα και πριν, μέσα από τα φιλικά καταλαβαίνουμε τη διαφορά και ότι το μυαλό δεν είναι στο τοπ επίπεδο. Οι παίκτες που ήταν εδώ είναι αυτοί που έχουν συνεισφορά αλλά πρέπει να είμαστε ακόμη πιο ψηλά. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν τώρα και είναι ακόμη μακριά από αυτό που θέλουμε».

Για το ότι έχουμε Καμαρά και όχι Μεϊτέ: «Δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή, έφυγε και ο Μάρκος Αντόνιο, ο Τζίμας, ο Μεϊτέ. Όλη η ομάδα έχει αλλαγές, έρχονται παίκτες από τη β' ομάδα και όλο το επίπεδο πέφτει αυτή την περίοδο. Όταν δεν έχεις Κωνσταντέλια, Κεντζιόρα, Αντρίγια, έχει πέσει η ποιότητα αυτή την περίοδο. Αν αναλύσουμε έναν προς έναν, μπορούμε να δούμε ότι δεν έχουμε τον Μεϊτέ και έχουμε τον Καμαρά. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Καμαρά και έναν σαν τον Μεϊτέ, γιατί ο Σβαμπ και ο Οζντόεφ έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με του Καμαρά. Ο Μεϊτέ είναι άλλος παίκτης».
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4