Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιουλίου 2024

Ξεκίνησε τα φιλικά με νίκη (2024)


Σαν σήμερα στις 3/7/2024, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 στο Σβόλγκεν την ΑΕΚ Λάρνακας ...

O τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι από τους παίκτες που είναι στην Ολλανδία.

Ο Δικέφαλος είχε τη συμπαράσταση οπαδών που όπως κάθε καλοκαίρι ταξίδεψαν κυρίως από τη Γερμανία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα!

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Σβαμπ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντεσπόντοφ! Εξαιρετική ανάπτυξη της ομάδας από την αρχή ως το τέλος της φάσης!

Δύο λεπτά αργότερα ο Φαράζ σημάδεψε το δοκάρι μας και στο 39' ο Μουργκ με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με εντελώς ανανεωμένη ενδεκάδα, κάτι που έκαναν κατά τα 10/11 οι Κύπριοι στο 62'.

Πάντως δέκα λεπτά νωρίτερα (52'), ο Καμπρέρα, μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Τσιφτσή μείωσε σε 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό στην αναμέτρηση!

Είδαμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τους Καμαρά, Τσιφτσή, αλλά και τον Κωνσταντίνο Γκούμα, τον νεαρό που προερχόταν από τις ακαδημίες της ομάδας και ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο):
Κοτάρσκι, Όττο, Εκόνγκ. Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Τσιφτσής, Μπάμπα, Νέσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Τσιγγάρας, Καμαρά, Γκούμας, Τάισον, Βιεϊρίνια, Μπράντον.

ΑΕΚ Λάρνακας: Αλομέροβιτς, Καμπρέρα, Σολ, Φαράζ, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ, Ανδρέου.

...................................
Τα συμπεράσματά του από το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας ανέλυσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε και για το ρόστερ της ομάδας του.

Όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Στο πρώτο μέρος, η εικόνα μου άρεσε περισσότερο, στο δεύτερο μέρος, αν και είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα εύκολο και ανόητο γκολ, δεν μου άρεσε η έλλειψη συγκέντρωσης και η συμπεριφορά, αλλά προέρχεται και από την έλλειψη αγώνων. Με βοηθάει όμως να μιλήσω στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε ταπεινή προσέγγιση, προσέγγιση μαχητών, να μπαίνουμε και να παλεύουμε σε όλα τα ματς. Και πέρυσι ανεξάρτητα από τις συνθήκες παλεύαμε».

Για το υπάρχει ειδική διαχείριση για Εκόνγκ και Καμαρά που έχουν να παίξουν από τον Γενάρη: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, θα πρέπει να δουλέψουν, πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους να δώσουν το καλύτερο, μέσα από την προετοιμασία, όταν θα πρέπει να ετοιμαστούν, να είμαστε και υπομονετικοί μαζί τους γιατί δουλεύει ο χρόνος υπέρ τους, όπως και για τρία νέα παιδιά».

Για το ότι έχει 30 παίκτες στην διάθεσή του και αν περιμένει να μεγαλώσει ο αριθμός: «Η ιδέα μου είναι ότι θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από πέρυσι και να προσθέσουμε 2,3 για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Σε σχέση με πέρυσι μας λείπουν τρεις παίκτες, έχουμε συζήτηση να επιστρέψει ο ένας και ελπίζω και ένας ακόμη».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4