Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Απριλίου 2024

Αδίκησε και πάλι τον εαυτό του! (2024)


Σαν σήμερα στις 21/4/2024, για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό ...



Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.


Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο ματς, αν και οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με το ματς της Πέμπτης στην Πόλη, η ομάδα μας εμφανίστηκε άτολμη και δεν απείλησε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Ναβάρο είδε δύο φορές το VAR να του ακυρώνει σωστά τα γκολ που σημείωσε, ενώ στο 25' ο Πορτογάλος διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουλιεράκη στον Ναβάρο, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να πέφτει πολύ εύκολα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ποντένσε, ο Κοτάρσκι απέκρουσε, αλλά ο Κίνι που ακολούθησε τη φάση από πλάγια θέση σκόραρε!


Στο 61' ο Μαρτίνς πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνάς μας και με πλασέ σημείωσε το 2-0, ο διαιτητής και το VAR μέτρησαν το γκολ αν και στην αρχή της φάσης υπήρχε καθαρό φάουλ στον Σάστρε που δε δόθηκε!

Ο ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο, προσπάθησε να βγει στην επίθεση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με προβολή του Μάρκος Αντόνιο.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι εκτός έδρας και πάλι με τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που το τρίποντο είναι μονόδρομος και στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον Ζίβκοβιτς ο οποίος πήρε την 3η κίτρινη κάρτα, διαμαρτυρόμενος στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων...

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Τζολάκης, Κίνι (90′ Βέζο), Ρέτσος, Αμπέι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78΄ Έσε), Όρτα (85΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Ποντένσε, Ναβάρο (85΄ Ελ Κααμπί), Μαρτίνς (78΄ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε (78΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (78΄ Μάρκος Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Μπράντον (59΄ Σαμάτα).

...................................

Στην διαιτησία του Νογκέιρα στάθηκε και στη συνέντευξη τύπου μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.


Συγκεκριμένα, είπε:

«Όσον αφορά τα παιχνίδια με τη Μπριζ η εξήγηση είναι ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, ανώτερη σε αρκετά επίπεδα. Για να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι στο μέγιστο των δυνατότητων σου και ξέρετε καλά ότι δεν βρισκόμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της ίωσης που αντιμετώπισαν πολλοί παίκτες. Όταν δεν βρίσκεσαι στην τέλεια κατάσταση δεν είναι κάτι εύκολο.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε από δύο λάθη. Η πρώτη, η φάση του πέναλτι την οποία βλέπουμε πολλές φορές μέσα σε ένα παιχνίδι. Βλέποντας ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτό το πέναλτι δεν δίνεται, εκτός εάν ο διαιτητής θέλει να το δώσει.

Η δεύτερη φάση, είναι στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, προηγείται φάουλ στον Σάστρε. Σε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια επικίνδυνη κατάσταση και να πάρουμε κάτι με το δικό μας τρόπο, όπως συνέβη προς το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι με μάχες, με μεγάλες μπαλιές. Αυτό οφείλεται και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που προηγήθηκαν για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια για την πρόκριση στον Ολυμπιακό, την άξιζε, είναι κάτι που βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε 120 λεπτά, εμείς τρέξαμε σε υψηλό τέμπο απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ και αυτό μας πήρε κομμάτι από την ενέργεια μας.

Εάν δεν υπήρχαν τα λάθη μπορούσαμε να διεκδικήσουμε διαφορετικό αποτέλεσμα».

................................... 

Ο Μάρκος Αντόνιο μίλησε για την επανεμφάνισή του, το γκολ που πέτυχε και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης ενόψει των επόμενων αγώνων.


Αναλυτικά όσα είπε ...

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην αγωνιστική δράση. Ο προπονητής μου είπε πριν μπω, να είμαι γρήγορος, να κινηθώ ανάμεσα στις γραμμές και να σκοράρω. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με την Λαμία και να το κερδίσουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χάνει έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, μετά από αυτή την ήττα:
«Δεν χρειαζόμαστε να πούμε κάτι γι' αυτό, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια νίκη».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4