Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Μαρτίου 2023

Λύγισε στο Χαριλάου στην εκπνοή (1990)

Σαν σήμερα στις 18/3/1990, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος...

Ο Δικέφαλος με τον Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση και έχασε με 1-0, δεχόμενος το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 87' από τον Δημητριάδη.

Προηγήθηκε σέντρα του ... Αλεξανδρίδη και κεφαλιά του σκόρερ, την οποία δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Γκιτσιούδης. Δύο λεπτά νωρίτερα, χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, όταν το σουτ του Τζόνι Αναστασιάδη, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιαούνη! 

Προηγήθηκε ωραία προσπάθεια του Τουρσουνίδη από τα δεξιά, γύρισμα στην περιοχή του Άρη, νέο γύρισμα του Μπορμπόκη στον Αναστασιάδη και η συνέχεια γνωστή! Ήταν από τα γκολ που λέμε ότι δεν χάνονται!

Σημαντική υπήρξε η απουσία του Μαγκντί από το παιχνίδι, καθώς και αντικατάσταση του Μήτογλου στο 64' λόγω τραυματισμού, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, έπαιζε εξαιρετική άμυνα στον Δημητριάδη, τον οποίον είχε εξαφανίσει από το γήπεδο.
Οι συνθέσεις...

Άρης: Κατσιαούνης, Μουστακίδης, Μπουγιουκλής, Ιωσηφίδης (74’ Τσέλιος), Κούης, Μίλερ, Σαμώλης, Μουρατίδης (72΄Γιουκούδης), Δημητριάδης, Ιβάν, Αλεξανδρίδης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Μήτογλου (64΄Αναστασιάδης), Αλεξούλης (46΄Παλάσκας), Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης, Λεοντιάδης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.
* Στην παραπάνω εικόνα, το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1989-1990.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4