Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Μαρτίου 2023

Εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή! (1988)

Σαν σήμερα στις 13/3/1988, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλη, σε παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1987-1988,,,

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 0-2 και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μετά τη λήξη του αγώνα η κατάσταση μύριζε ... μπαρούτι!

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες που χάθηκαν, ενώ είχαμε και ένα σουτ στο δοκάρι σε προσπάθεια του Αλεξανδρίδη.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο φορές την ευκαιρία να σκοράρουν και με γκολ των Ηλιάδη στο 60' με προβολή και του Αδάμου στο 64' πήραν τη νίκη!

Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Ηρακλή, είχαμε σοβαρά επεισόδια στη Θύρα 4, Τα ΜΕΑ (τα ...ΜΑΤ της εποχής) μπήκαν στη Θύρα 4-Α για να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων, με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Να σημειωθεί πως μετά το 0-2, ο Ηρακλής είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, καθώς ο ΠΑΟΚ έδειχνε να είχε παρατήσει το ματς, όμως ο Δημόπουλος σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ και αργότερα η προσπάθεια του Χατζηπαναγή σταμάτησε στο δοκάρι του Γκιτσιούδη, με τον τερματοφύλακά μας πάντως να σταματάει σε άλλες τρεις περιπτώσεις τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων!
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Μαυρέας, Μήτογλου, Τσουρέλας, Σκαρτάδος, Λαγωνίδης, Μαυρομάτης (70' Σερέτης) Μπορμπόκης (65' Καρασαββίδης), Μπάνον, Παπαϊωάννου, Αλεξανδρίδης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1987 -1988, τερμάτισε στην 3η θέση έχοντας 39 βαθμούς. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Τάις Λίμπρεχτς (10 παιχνίδια) για να συνεχιστεί με τον Μπέλλη (20 παιχνίδια), καθώς τον Δεκέμβρη ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σαββίδης, πούλησε πακέτο στον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, τους Μπανιώτη - Λίμπρεχτς, εισπράττοντας συνολικά 100.000.000 εκατομμύρια δρχ...

* Η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: 17 νίκες, 5 ισοπαλίες, 8 ήττες, με τέρματα 60-27. Η νίκη έδινε 2 βαθμούς, η ισοπαλία 1 και η ήττα φυσικά κανέναν!

* Στην αρχική photo μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1987-1988.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4