Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Δεκεμβρίου 2022

Φιλική νίκη στα Γιαννιτσά (2011)


Σαν σήμερα στις 7/12/2011, ομάδα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση, επικρατώντας με 0-2 ...

Ήταν μια αναμέτρηση στην οποία ο Λάσλο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους παίκτες που δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν ο Γιάννου (12') και ο Κατσικάς (20'. Θετική η επαμνεμφάνιση του Λίνο, μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν ο Παναγιωτούδης -πέρασε αρκετές κάθετες μπαλιές και ουσιαστικά ήταν ο παίκτης που διακρίθηκε περισσότερο- αλλά και ο Δερμιτζόγλου που επίσης έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε ο 22χρονος Βραζιλιάνος Ντεμούρα, που όμως δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράματα στα 62' λεπτά που αγωνίστηκε.


Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση:
Σιμψερής, Τσίλης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωνσταντίνου, Κωστίκoς, Παντελίδης, Χαλιλάι, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου και Στεργίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (73' Μελίσσας), Αποστολόπουλος (73' Κωνσταντινίδης), Λίνο (46' Λαμπάκης), Μπαλάφας (62' Ιντζίδης), Κατσικάς, Ντεμούρα (62' Κίτσιου), Παναγιωτούδης, Αρίας (62' Τσανδάρης), Πόποβιτς (62' Παπαδόπουλος), Δερμιτζόγλου (62' Ταουσιάνης) και Γιάννου (73' Χαρμάνας).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4