Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Νοεμβρίου 2022

"Έμπλεξε" ... με ήττα που δεν την άξιξε! (2021)


Σαν σήμερα στις 4/11/2021, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 1-2 από την Κοπεγχάγη ...

Μόλις στο 8ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο ματς! Σκόρερ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς από κοντά μετά την προσπάθεια του Σβαμπ, τη σέντρα του Μπίσεσβαρ και την κεφαλιά-ασίστ του Σφιντέρσκι.

Στο 34ο λεπτό ο Άνκερσεν ισοφάρισε, μετά από καλή ανάπτυξη των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, το δοκάρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα της Κοπεγχάγης, μετά την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ.

Οι Δανοί μπήκαν μπροστά στο σκορ από μια μπαλιά του τερματοφύλακα Γιόνσον, την καραμπόλα στην πλάτη του Βιεϊρίνια, και το τελείωμα του Μπιέλ, στο 50
ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε την ισοφάριση και είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο 72'. όταν το κεφάλι του τερματοφύλακα, Γιόνσον, έσωσε την Κοπεγχάγη στη μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία από Άκπομ και Καντουρί, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κοτσολάβα ανέτρεψε τον Άγγλο φορ του «Δικεφάλου», με τον Ρατσκόβσκι να μη βλέπει την παράβαση του Γεωργιανού στόπερ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο (62’ Τέιλορ), Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (86’ Μουργκ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Κούτσιας), Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι (71’ Άκπομ).

Κοπεγχάγη (Γιες Θόρουπ): Γιόνσον, Ανκερσεν (74’ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Μποϊλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπιέλ (86’ Μπάλντουρσον), Μπέβινγκ (62’ Γιοχάνεσον), Βιντ (86’ Χέιλουντ).

.....................................
 
Στα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα αλλά και στα εναπομείναντα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν ήταν αυτό που είχαμε δουλέψει δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά πάλι χάσαμε.

Να το προσπεράσουμε, νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στην πρώτη σέντρα δεν ξέραμε αν βρήκε το πόδι την μπάλα ή όχι και δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το ημίχρονο δεν βρήκαμε τον εαυτό μας. Από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε φάσεις. Υπάρχουν ένταση και νεύρα γιατί παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν βρίσκεις το γκολ. Νομίζαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο ενενηντάλεπτο, αλλά δεν κερδίσαμε
».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, θέλαμε να τελειώσουμε την πρόκριση. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, να δουλέψουμε αύριο για το παιχνίδι την Κυριακή γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4