Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Νοεμβρίου 2022

Φιλική νίκη στη Δράμα με ανατροπή! (2019)


Σαν σήμερα στις 13/11/2019, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα την τοπική Δόξα, την οποία νίκησε με 3-1...

Ο Δικέφαλος
έδωσε αυτό το φιλικό επωφελούμενος της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας...
 
Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας, γι αυτό και αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να αγωνιστούν για 70 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με ένα κράμα από παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια, αλλά και με παιδιά από την Κ19.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Μαουρίσιο πήραν τα πρώτα τους λεπτά μετά την επιστροφή τους από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν, ενώ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέβασε ρυθμούς παίζοντας σε όλο το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Πέλκα μόλις στο πρώτο λεπτό και έχασε αρκετές καλές στιγμές, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η Δόξα πήρε προβάδισμα με ένα τυχερό απευθείας φάουλ.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και έφτασε στην ανατροπή. Ο Πέλκας στο 45′ σημεώσε απευθείας κόρνερ, ενώ στο 53′ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Άκπομ, για να έρθει ο Λάμπρου λίγο πριν το φινάλε να διαμορφώσει το τελικό 1-3 με ωραίο πλασέ.

Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο. Δυστυχώς ο τραυματισμός αποδείχτηκε σοβαρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και ο παίκτης έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας!

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας:
Ηλιάδης (57' Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57' Κρητικός), Αργυρόπουλος (50' Πλέγας), Οικονόμου ( 68' Ρούτσης), Περέγιο (57' Σιώπης), Κόντος (57' Παπαργυρίου), Αναστασίου (57' Πινδώνης), Αυλωνίτης (57' Ρόβας), Παρασκευάς (57' Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80' Τάσιος).

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39'), Βαρέλα (46' Ντάικο), Παναγιώτου (55' Τάχατος), Μαουρίσιο (55' Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39' ), Πέλκας (55' Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4