Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Νοεμβρίου 2022

Απογοητευτικός ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (2016)


Σαν σήμερα στις 6/11/2016, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0...

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Χαρίση, Μάτος στη μεσαία γραμμή και Μυστακίδη, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες επίθεση, πραγματοποιώντας έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Καραμπάγκ, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει!

Στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε νωχελικός και ψαχνόταν στο γήπεδο, κάνοντας πολλά λάθη και έχοντας προβλήματα στην άμυνα που όσο έπαιζε ψηλά ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη στις μπαλιές που έβγαιναν στην πλάτη της...

Στο 14
ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ από κοντά έκανε το 1-0, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας εκτέθηκε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνάς μας, στέλνοντας την μπάλα άουτ...

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μπει στο γήπεδο μετά το 22' και στο 25' η κεφαλιά του Περέιρα μετά από σέντρα του Μάτος σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πανιωνίου. Στο διάστημα 25'-30' ο ΠΑΟΚ είχε 1-2 μικροευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ίβιτς πέρασε τον Ροντρίγκες στη θέση του Χαρίση, η ομάδα ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έγινε σαφώς πιο επιθετική από τα πλάγια και είχε δύο καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. 
 
Αρχικά στο 49o λεπτό, όταν ο Περέιρα σούταρε άουτ με τον Γιαννιώτη εκτός θέσης και στο 68o λεπτό, όταν ο ΠΑΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι με το γυριστό σουτ του Κουλούρη!

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν είχε το καθαρό μυαλό για να απειλήσει και γνώρισε τη 2
η ήττα του στο πρωτάθλημα...

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος:
Γιαννιώτης, Τασουλής (86' Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (80' Ν'Γκογκ), Μασούντ, Μπεν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς (69' Λέοβατς), Κρέσπο, Χαρίσης (46' Ροντρίγκες), Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (80' Αθανασιάδης).

.............................

O τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στις δηλώσεις του στις ευκαιρίες που σπατάλησε εκείνη τη μέρα η ομάδα...

Αναλυτικά τόνισε ο Βλάνταν Ιβιτς:

Για την εικόνα του ματς:
"Μέχρι το 30 είχαμε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Δεν ήθελα να βγαίνει η άμυνα τόσο ψηλά. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε δύο δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες και δεν ξέρω τι να σας πω. Φαίνεται πως αρκετά παιχνίδια μας λείπει και λίγο η τύχη σε ότι αφορά το τελείωμα".

Για το αν έχει παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του:
"Δεν μπορώ να έχω παράπονα για την ομάδα σε ότι αφορά το δεύτερο ημίχρονο. Έδωσαν μάχη να ισοφαρίσουν ως το τέλος. Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες θα μπορούσαμε ακόμα και να γυρίσουμε το ματς. Είχαν θέληση οι παίκτες μου, δεν είχαμε τέτοιο θέμα. Ίσως αυτό το είχαμε την Πέμπτη που δεν βρέθηκε ένας παίκτης να πάρει πρωτοβουλίες επιθετικά. Σήμερα όμως δεν ήταν έτσι".

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα:
"Προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι και με διαφορετικούς παίκτες όπως είδατε σήμερα αλλά οι τελικές μας πλήγωσαν και στα προηγούμενα ματς μας πλήγωσε και σήμερα και χάνουμε πολλούς βαθμούς. Είναι το νούμερο ένα πρόβλημα μας. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να δείτε εύκολα στην Ελλάδα ομάδα που να χάνει τόσες πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να σηκωθούμε να δουλέψουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα".

Για το αν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή ο Δικέφαλος:
"Μέχρι τον Γενάρη έχουμε άλλους δύο μήνες και δεν μπορώ να σας πως κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα τελειώματα των παικτών που έχουμε όπως το κάνουμε πάρα πολύ αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία των παικτών".

Για το αν τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θα επηρεάσουν την ψυχολογία της ομάδας: 
"Έχουμε μείνει πίσω συμφωνώ, ξεκινήσαμε και με λιγότερους πόντους. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας. Η απογοήτευση στο ποδόσφαιρο όπως και οι επιτυχίες κρατάνε 1-2 ημέρες, κρατάνε λίγο. Αυτί προσπαθώ να περάσω στους παίκτες. Δε γίνεται να είσαι καλός και μετά να μην έχεις την ίδια απόδοση γιατί νομίζεις ότι έκανες κάτι. Είμαστε σε μια ομάδα που προσφέρει σε όλους τα πάντα και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε αυτό και η ομάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο". .

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4