Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Οκτωβρίου 2022

Φιλική ισοπαλία στην Επανομή (2011)


Σαν σήμερα στις 8/10/2011, στο φιλικό παιχνίδι στην Επανομή με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση, ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2. Τσουκαλάς και Γεωργιάδης τα γκολ...

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 21/9/2011, αλλά αναβλήθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε λίμνη!

Πολλές οι απουσίες του ΠΑΟΚ αφού εκτός αποστολής ήταν οι διεθνείς (Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης και Κοντρέρας), ο ανέτοιμος Αρίας, καθώς και οι Γκαρσία, Έττο, Λίνο, Κρέσιτς, Γλύκος και Μαλεζάς. Ο τελευταίος όπως είναι γνωστό από το πρωί κλήθηκε στην εθνική ομάδα για το παιχνίδι με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των Σπαντάτσιο και Λεονάρντο που αποκτήθηκαν πριν ένα μήνα.

To παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να χάνει πολλές ευκαιρίες για γκολ, παρά την αρχική ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ της Επανομής, η οποία με τον Γκέτσιο άνοιξε το σκορ στο 5
ο λεπτό εκμεταλλευόμενη την ολιγωρία της αμυντικής γραμμής.

Μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ "ξύπνησε" και εγκαταστάθηκε στα καρέ του Φιρινίδη. Παπάζογλου, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης και Παναγιωτούδης έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν στο σκορ μέχρι που ο Τσουκαλάς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης, στο 33'.

Στο ίδιο τέμπο ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση, με τον Σπαντάσιο και τον Σνάουτσνερ να προσπαθούν να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας, αλλά η Επανομή πήρε και πάλι και κεφάλι στο σκορ με τον Παπαστεργίου να σεντράρει και τον Τάσιο να κάνει το 2-1 εκμεταλλευόμενος την προβληματική αντίδραση της άμυνας, στο 39'.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κυρίως από τις πολλές αλλαγές που επιχείρησαν οι 2 προπονητές.

Ο Λάσλο Μπόλονι πέρασε τους Σταφυλίδη, Ιντζίδη, Ίβιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου στη θέση των Τσουκαλά, Τσιρίλο, Λεονάρντο, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου.

Μέχρι το 70' το παιχνίδι ήταν κακό, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί την κατοχή αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 74' ο Δικέφαλος ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Ίβιτς έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμά στον ΠΑΟΚ, όταν το πλασέ του προ κενής εστίας απομακρύνθηκε από τον Μαυροματίδη πάνω στην γραμμή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου.

Αναγέννηση: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιος και Καραμανλής.

..........................................


O Ζεράλντο Λεονάρντο μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με την Επανομή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για την προσαρμογή του στην ομάδα.Τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για την κατάστασή του, ανέφερε: "Είμαι ήδη σε καλό επίπεδο και περιμένω πότε θα βοηθήσω την ομάδα".

Για το πότε περιμένει να πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί, τόνισε: "Αυτό θα γίνει όποια στιγμή αποφασίσει ο προπονητής".

Για το αν έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, δήλωσε:
"Είμαι καλά και πρέπει να πω ότι με βοηθάνε ιδιαίτερα οι συμπαίκτες μου έτσι ώστε και εγώ να κάνω καλύτερα την δουλειά μου".

Για τους στόχους της ομάδας, σημείωσε: "Να είμαστε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4