Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Σεπτεμβρίου 2022

Δυνατό φιλικό τεστ στη Βέροια (2016)


Σαν σήμερα στις 1/9/2016, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα...

Το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε και, μέχρι η ΕΠΟ να τηρήσει τις αυτονόητες δεσμεύσεις της, οι ομάδες ήταν υποχρεωμένες να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό μέσω φιλικών αγώνων. 
 
Σε ένα πολύ όμορφο τέτοιο ματς, Βέροια και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, με τον Δικέφαλο να είναι καλύτερος και να πληρώνει ένα υποτονικό 15λεπτο στην επανάληψη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε με ένα 4-4-2 την ομάδα του και με πολύ επιθετικούς προσανατολισμούς, με τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος αριστερά και δεξιά στα χαφ και Περέιρα – Κλάους δίδυμο στην επίθεση. Παρότι αυτό δεν είναι το σύστημα που έπαιξε περισσότερο στα ματς μέχρι σήμερα, απέδωσε πολύ όμορφες επιθετικές συνεργασίες και διατήρηση της μπάλας.

Με τον Κάμπος σε πολύ μεγάλα κέφια, η ομάδα «τάισε» την αντίπαλη περιοχή κει ο Κλάους προειδοποίησε δυο φορές με σουτ που παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Περέιρα . 
 
Τελικά το 0-1 έγινε με πολύ όμορφο επιθετικό transition με Κάνιας – Κλάους και Περέιρα να παίζουν με μια επαφή κι ο τελευταίος να βγάζει τον Κάμπος μόνο με τον Λόπεθ με τον Αγκολέζο να μη χάνει την ευκαιρία στο 26'.

Ο Κάμπος εκτός του γκολ πρόσφερε και μια ασίστ με όμορφη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Κλάους αυτή τη φορά να κάνει το 0-2 με κεφαλιά στο 32′. Αυτό ήταν και το σκορ ενός γεμάτου ημιχρόνου, με τη Βέροια να απειλεί μόνο μια φορά μετά από κόρνερ, δευτερόλεπτα πριν δεχτεί το πρώτο γκολ.

Η επανάληψη δεν είχε συνολικά διαφορετική εικόνα, αλλά χαρακτηρίστηκε από ένα 15λεπτο ξέσπασμα της Βέροιας που κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο πολύ όμορφα γκολ, του Καπετάνου με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 52′ και φοβερό σουτ του Παπαδόπουλου στο 56′. 
 
Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, έβγαλε εκ νέου ευκαιρίες αλλά τις έχασε και στο τέλος με τις πολλές αλλαγές το ματς έχασε τον πολύ καλό ρυθμό του.

Σε γενικές γραμμές ο Ίβιτς δοκίμασε νέα πράγματα και διατήρησε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό ρυθμό, όσο κι αν ένα φιλικό δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους κανονικούς αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Βέροια:
Λόπεζ, Χαροντάκης, Μαλόν (81' Ασίνγμπα), Σισοκό (29' Μελίσσης), Μαραγκός, Σαρπόνγκ (60' Μίλιεβιτς), Κάλβο (73' Μαυρίας), Μπαλάφας (46' Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (81' Λινάρδος), Άρτσε (46' Σισίνιο), Καπετάνος (60' Βίτι).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος (46' Λέοβατς), Πούγγουρας, Κρέσπο, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (77' Τζοβάρας), Κάνιας, Πέλκας (77' Δημητριάδης), Περέιρα (62' Κοροβέσης), Αθανασιάδης, Κάμπος (77' Δεληγιαννίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4