Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλική νίκη με κακή εμφάνιση (2012)

Σαν σήμερα στις 8/9/2012, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, τον οποίον κέρδισε με 1-0, χωρίς να ικανοποιήσει ...

Το παιχνίδι έγινε με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας... 
 
Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν αντέχει σε κριτική καθώς ιδιαίτερα στην επανάληψη ήταν πολύ κακός και δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία... Η ομάδα του Γιώργου Δώνη με σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή της δεν έπαιξε αυτό που περίμεναν να δουν οι περίπου 3.000 θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα πράματα ήταν κάπως καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Δικέφαλος είχε μεν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής αλλά ήταν επιπόλαιος στο παιχνίδι του. Ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μέχρι το 25' ο ΠΑΟΚ φάνηκε μουδιασμένος και χωρίς ρυθμό. 
 
Η καλύτερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ήρθε στο 9’ όταν ο Ρομπέρτ έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Μετά το 25' και μέχρι τη λήξη του, είδαμε το καλύτερο σημερινό διάστημα της ομάδας όταν μάλιστα και σκόραρε με τον Γιάννου, ενώ είχε και μια δυο ακόμα καλές στιγμές.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 34’ όταν ο Λόρενς έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Γιάννου με προβολή έγραψε το 1-0...

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, η ποιότητα του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 1-0 αλλά να προβληματίζει με την εμφάνισή του.

Στα θετικά του φιλικού, η παρουσία του Χακόμπο, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρώτη του εμφάνιση στη Τούμπα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Χακόμπο (74' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Ρομπέρτ (68' Πόποβιτς), Λίνο, Φωτάκης (55' Κίτσιου), Λόρενς (78' Β. Παπαδόπουλος), Κάτσε (86' Κιόσε), Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69' Δερμιτζόγλου).

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας (73΄ Παρασκευαϊδης), Μπανγκουρά (82' Καψάλης), Ανάκογλου, Κοντός (82' Γκουγκουλιάς), Τοντόροφ (60' Μπονέρης), Ράνιτς, Καρακώστας (82΄ Καρασαλίδης).

......................................

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό και μίλησε για την είκονα της ομάδος σήμερα, το ενδεχόμενο μεταγραφής αλλά και τη πρώτη του συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στη Ν. Μεσήμβρια.

Αναλυτικά:

"Δεν βγαίνουν συμπεράσματα για την ομάδα που θα παραταχθεί σε μια εβδομάδα στο ματς πρωταθλήματος. Είδα απλά ποιοι από τους μικρούς προοδεύουν και φυσικά την κατάσταση παικτών που έπαιξαν και σε προηγούμενα ματς".
 
Για τον τραυματισμό του Βιβιάν, δήλωσε: "Την Δευτέρα θα γνωρίζουμε πόσο καιρό θα απουσιάσει".

Για την συνάντηση και τη συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, υποστήριξε:
"Η συνάντηση που είχαμε ήταν σημαντική. Συζητήσαμε για το πώς πρέπει να χτιστεί η ομάδα και τι πλάνο πρέπει να ακολουθήσουμε. Συμπίπτουν οι απόψεις μας και αυτό είναι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο για να κάνουμε μια καλή ομάδα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή τώρα, τόνισε: "Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όλοι είναι πως και ο ιδιοκτήτης της ομάδας δίνει βαρύτητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στην συνέχεια του καλοκαιριού. Δεν έχουμε βρει κάτι καλό για τώρα και πρέπει να κάνουμε καλό σκάουτινγκ για να πάρουμε έναν ή δυο καλούς παίκτες τον Γενάρη και περισσότερους το καλοκαίρι".

Για το αν ρωτήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ με αυτό το υλικό, σημείωσε:
"Είναι λογικό να θέλει να μάθει ο ιδιοκτήτης για το υλικό που έχουμε. Του είπα την άποψη μου για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα με αυτό το υλικό. Την άποψή μου συμμερίζεται και ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε μέχρι τον Γενάρη όπου θα κάνουμε μεταγραφές".

......................................

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Χακόμπο, ο οποίος τόνισε πως πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Για το αν θεωρεί πως είναι έτοιμος για να βοηθήσεις την ομάδα, τόνισε: "Είμαι και αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ένα μήνα κάνω προπονήσεις με την ομάδα, πλέον έχω καλό ρυθμό και είναι στην κρίση του προπονητή μου αν μπορώ να παίξω στα επίσημα ματς".

Για την εικόνα της ομάδας σήμερα, υποστήριξε: "Στο τελευταίο παιχνίδι στο Περιστέρι δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ενώ το σημερινό φιλικό, δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία για τον κόσμο, έγινε για να πάρουμε λεπτά συμμετοχής όσοι δεν παίζουμε".

Για το ότι δε θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, σημείωσε: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πλέον έχουμε αγώνες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4