Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Αυγούστου 2022

Φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2017)


Σαν σήμερα στις 8/8/2017, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...


Σίγουρα η ζέστη επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, που παρουσίασαν ένα θέαμα από μέτριο έως κακό! Ο Στανόγεβιτς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Κρέσπο, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Κάνιας.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Πρίγιοβιτς, με κοντινό πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Μακ. Ο φορ του ΠΑΟΚ κατέβασε εκπληκτικά την μπάλα ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς και εκτέλεσε τον Βελλίδη.


Ακολούθησε ένα διάστημα στο οποίο η ομάδα είχε πολλά λάθη στην ανάπτυξή της και στο 20' ο Νικολιάς ισοφάρισε με δυνατό σουτ, το οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Ρέι, καθώς η μπάλα πήγε στο δεξί "Γ". Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με τον Κόντε στο 15' και τον Γιάκο στο 45'...


Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ φάνηκε να μπαίνει στο γήπεδο ορεξάτος, όμως η διάθεση σύντομα ξεθύμανε και στο 61', ο Ρέι σταμάτησε τον Γιάκο σε τετ α τετ! Πολλά τα λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αβίαστα λάθη και μια εικόνα προβληματική. 

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα για να αρχίσει να πείθει! Πιστεύουμε ότι χρόνος υπάρχει και η μεταγραφική ενίσχυση θα έρθει, ώστε ο Δικέφαλος να βρει τον δρόμο του!


Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 87', όταν μετά από σέντρα του πολύ καλού σήμερα Δεληγιαννίδη, ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Ρέι, Μάτος (58' Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος (58' Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (67' Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (82' Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (77' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (60' Λίλα), Κόντε.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4