Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιουλίου 2022

Νίκη με ανατροπή επί της Ντε Γκράαφσαπ (2018)


Σαν σήμερα στις 16/7/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ, την οποία νίκησε με 2-1...

Τεστ που αποτέλεσε το τελευταίο για τον «Δικέφαλο» στην Ολλανδία και σημαδεύτηκε από αρκετά νεύρα και για τις δύο ομάδες, αλλά και τον τραυματισμό, στο 40΄, του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος άφησε, υποβασταζόμενος, τον αγωνιστικό χώρο με χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Η Ντε Γκράαφσαπ προηγήθηκε στο 34΄, με πλασέ από τον Τόμασεντ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ισοφάρισε, ένα λεπτό αργότερα με τον Μάτος και πήρε τα ηνία στο σκορ, στο 44΄ με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Πέλκα.

Στο 88΄ οι Ολλανδοί έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με πέναλτι, ο Φαν Ντε Χουρτ, ωστόσο, από τα έντεκα βήματα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επέστρεφε την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (43΄ Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ντε Γκράαφσαπ (Χενκ Ντε Γιονκ): Ελ Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεντ, Μιέχεμ, Αμπένα, Φετ, Σεράρενς, Σ. Νιούπορτ, Χαμνταουί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σβεν, Φαν Ντε Χουρτ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4