Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Μαΐου 2022

Ήττα με κακή απόδοση στην επανάληψη (2022)


Σαν σήμερα στις 4/5/2022, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό με 1-2, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play offs, της Super League, της περιόδου 2021-2022...

Ο ΠΑΟΚ είχε θέληση, είχε πάθος, είχε πλάνο, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησε πλήρως, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης έμεινε από ενέργεια και καθαρό μυαλό, ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, έκλεισε τον Ολυμπιακό στο καρέ του και μόλις στο 10′ πήρε το προβάδισμα με τον Μουργκ να σκοράρει από κοντά μετά από προσπάθεια του Τσόλακ.

Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή, με τον Μπα να προλαβαίνει τον Τσόλακ στο 21′, τον Τικίνιο και τον Καμαρά να έχουν δύο άστοχες προσπάθειες και τον Κούρτιτς να μην μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι στο 43′.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τρεις παίκτες στο ημίχρονο και δικαιώθηκε. Από την άλλη ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναγκάστηκε να διαχειριστεί ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς ο Κρέσπο δεν μπορούσε να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε χωρίς καθαρό μυαλό κι ένταση και το πλήρωσε. Ο Ρόνι Λόπες στο 51′ έκανε το 1-1 , ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Ρέαμπτσιουκ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Ο Δικέφαλος δεν το έβαλε κάτω. Ο Ολυμπιακός του έδωσε χώρο κι ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Ο Μιτρίτσα σε δύο περιπτώσεις δοκίμασε το πόδι του χωρίς επιτυχία, ο Α.Ζίβκοβιτς το ίδιο, ενώ στο 83′ ο Ολιβέιρα έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βατσλίκ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (60′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ, Σοάρες (60′ Α.Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (75′ Ολιβέιρα), Τσόλακ (63′ Άκπομ).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα (64′ Παπαδόπουλος), Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Α.Καμαρά), Μάντι Καμαρά, Μασούρας (46′ Ροντρίγκες), Λόπες (78′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Ελ Αραμπί).


.......................................

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-2 στο γήπεδο της Τούμπας, με τον αμυντικό του Δικεφάλου, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, να μιλά για την εμφάνιση του Δικεφάλου που δεν είχε διάρκεια, για την αναγκαστική αλλαγή του αλλά και για την συνέχεια της σεζόν.


Αναλυτικά όσα είπε:

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;
«Είχα μια ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα είμαι».

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με συγκεκριμένο στόχο. Αν και ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική; Ο λόγος;
«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, δεν τους αφήσαμε να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, σε 20 λεπτά πέτυχαν δύο γκολ, έπαιξαν άμυνα για να κρατήσουν το αποτέλεσμα που είναι λογικό. Χάσαμε το μυαλό μας σε αυτά τα 15-20 λεπτά και ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ να τελειώσουμε το ματς, όμως μας στοίχισε το κακό μας διάστημα».

Θα σας επηρεάσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας;
«Ελπίζω όχι. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα θέλουμε τη δεύτερη θέση, θέλουμε το Κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε το επίπεδο των εμφανίσεων που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

.......................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4