Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Ιουνίου 2021

Έχασε τις ευκαιρίες στο ΟΑΚΑ, έμεινε στο "Χ" (2020)


Σαν σήμερα στις 13/6/2020, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική των play offs, της Super League της περιόδου 2019-2020 ...
 
 
Ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, αμυντικά χαφ τους Εσίτι, Καντουρί, μεσοεπιθετικά τους Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ακπόμ.

Ο Δικέφαλος ήταν ο κυρίαρχος στο πρώτο 30λεπτο της αναμέτρησης, με την ομάδα να λειτουργεί εξαιρετικά στο δημιουργικό κομμάτι και να βγάζει σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει σε κάποιο γκολ!

Εσίτι και Ελ Καντουρί ήταν πολύ καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ και οι μεσοεπιθετικοί μας ήταν μια μόνιμη απειλή για την περιοχή του Παναθηναϊκού. Συνεχή τα ανεβάσματα των Γιαννούλη – Βιεϊρίνια, με μεγάλη συμμετοχή αμφότεροι στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τις πτέρυγες!

Μόλις στο 3ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ από καλή θέση να πλασάρει αλλά ο Διούδης να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ! Τρία λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε το σουτ του Λημνιού, το οποίο απέκρουσε με το πόδι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Και οι δύο ευκαιρίες μας ήταν απόρροια καλά οργανωμένων προσπαθειών, ενώ στο 27' ο Λημνιός με κοντινό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Διούδη που και πάλι απέκρουσε σωτήρια!

Χωρίς υπερβολή ο Διούδης ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στο πρώτο 30λεπτο, με την αθηναϊκή ομάδα να έχει την πρώτη τελική στο ματς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Μπουζούκης εκτέλεσε άουτ το φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο Εσίτι.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στο 47' έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν βγήκε τετ α τετ ο Πέλκας και απέκρουσε ο Διούδης! 
 
Το παιχνίδι μετά το 60' δεν είχε ρυθμό, ο Φερέιρα πέρασε στο ματς τους Μαουρίσιο - Σφιντέρσκι στο 86' (!) και το τελικό 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, με τον ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά να μην μπορεί να κερδίσει!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:
Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (74' Καμπετσής), Ζαχίντ (46' Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (58' Ανουάρ), Μπουζούκης (87' Κολοβός), Μακέντα (87' Νούνιες).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46' Μάτος), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (86' Μαουρίσιο), Καντουρί, Λημνιός (86' Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (46' Λάμπρου), Πέλκας (78' Ροντρίγκο), Ακπόμ.
..........................................

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Δικεφάλου μετά την λήξη του ισόπαλου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4