Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Φεβρουαρίου 2021

Αγνώριστος, σκιά του καλού εαυτού του! (2019)

Σαν σήμερα στις 24/2/2019, για την 22η αγωνιστική της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα με τον Άρη ...

Μπροστά σε 27.000 θεατές ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά μεσοεπιθετικά και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά ματς, με πολλά λάθη στο παιχνίδι του, έπαιξε χωρίς πάθος, οι παίκτες μας έβγαιναν στις περισσότερες περιπτώσεις δεύτεροι στην μπάλα και δεν απειλούσαν.
Από την άλλη ο Άρης περίμενε συνήθως στο μισό γήπεδο, πιέζοντας παίκτες κλειδιά στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ενώ κοντά σε όλα αυτά και ο μετριότατος Νορβηγός διαιτητής που έχασε ουκ ολίγες φάσεις, στις περισσότερες αδίκησε τον ΠΑΟΚ!

Στο 39ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια με φωτοβολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ!

Η κακή εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε και στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός και ο Άρης χωρίς να παίζει κάποιο ιδιαίτερα καλό παιχνίδι έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Βέλεθ στο 86', με τον σκόρερ να είναι σε θέση οφ σάιντ, χωρίς όμως να υποδειχτεί!
Πολύ μέτριος ο Νορβηγός ρέφερι που επέλεξε ο Περέιρα, με λάθη! Ασορτί και οι βοηθοί του που σε ουκ ολίγες περιπτώσεις δεν ήξεραν που να δώσουν την μπάλα...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Σάκχοφ (56' Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (67' Πέλκας), Μπίσεσβαρ (87' Σφιντέρσκι), Ζαμπά, Άκπομ.

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σιώπης, Ματέο Γκαρσία (89' Ιντζόγλου), Λάρσον, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαρτίνες (64' Γιουνές).

.....................................

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την ισοπαλία κόντρα στον Άρη...
Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το αν ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ ως τότε στη σεζόν, σχολίασε: "Σε μια γεμάτη σεζόν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια ημέρα, ενδεχομένως να μην είναι μόνο θέμα του ΠΑΟΚ αλλά να παίζει ρόλο και η παρουσία του αντιπάλου, τουλάχιστον τακτικά, υπήρξε συνοχή, έκλεισαν τους χώρους, δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε αυτό το χώρο, κάναμε περισσότερα λάθη από ότι συνήθως και δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες όσες συνήθως. 

Την ίδια στιγμή, βρισκόμασταν με το σκορ στο 1-0 υπέρ μας και έχω πει πολλές φορές ότι ακόμα και να μην είσαι στην καλύτερη σου ημέρα, μπορείς να κερδίσεις και να κρατήσεις το αποτέλεσμα και χωρίς να έχουμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος που για κακή μας τύχη ήταν οφσάιντ.

Είναι ένα παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα η οποία έχει παράγει καλό ποδόσφαιρο, ξέρουμε ακριβώς πως να το προσπεράσουμε και που θέλουμε να φτάσουμε αλλά και πως θα το κάνουμε αυτό. Και ξανά θα πρέπει να το τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγε 1-0 υπέρ μας, θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω. 

Μην παίζοντας το τέλειο παιχνίδι μας, θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά. Αυτό είναι το ένα κομμάτι που κρατάμε και αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα όπως συνήθως".

Για το αν περιμένει μια απάντηση αγωνιστικά από τους παίκτες του: "Φυσιολογικά θα πρέπει να δώσουμε μια απάντηση, δεν έχουμε καμία άλλη πιθανότητα".

Για το γεγονός πως οι παίκτες του δεν έβγαλαν μεγάλο πάθος: "Πιστεύετε ότι παλεύοντας για το πρωτάθλημα, για την καριέρα του, ο κάθε παίκτης δεν είχε πάθος σήμερα; Θέλουμε να κερδίσουμε σαν... τρελοί, υποφέρουμε γι'αυτό, θυσιαζόμαστε γι'αυτό και μπορεί να συμβεί μια μέρα στην οποία να μην είμαστε τέλειοι. Έχετε πάντα μια τέλεια ημέρα εσείς; Είμαστε άνθρωποι, παλέψαμε, τρέξαμε αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρες και τις πιο σωστές επιλογές και αυτό είναι μια τελείως διαφορετική άποψη".

Για το αν ήταν ένα καμπανάκι το σημερινό αποτέλεσμα ενόψει συνέχειας: "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για... καμπανάκι κινδύνου, μιλάμε για μια γεμάτη σεζόν στην οποία έχουμε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί μια εμφάνιση σαν την σημερινή. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο και να είμαστε αυτόματα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης και μετά να εστιάσουμε στην Κυριακή. 

Ένα... καμπανάκι κινδύνου θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπάρξει αν ο Άρης έκανε 5-6 ευκαιρίες και δεν υπήρχε αυτό το λάθος του διαιτητή. Αλλά τώρα συγνώμη, δεν νομίζω πως είναι ένα καμπανάκι. Είναι ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής ζωής, να κρατήσουμε τους πόντους και να συνεχίσουμε αυτή την διαφορά".

Για τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟΚ στην επίθεση: "Είχαμε κάποιες καταστάσεις στις οποίες δημιουργήσαμε, αλλά καταστάσεις μόνο, δεν είμαι τρελός, το λέω μόνος μου ότι ήταν μια κακή ημέρα για εμάς, μια κακή παρουσία που μας έλειψε η έμπνευση σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο χρειαζόμασταν".

…………………………………………….

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στο Άρη...
Αναλυτικά τόνισε:

Για το παιχνίδι: "Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το ξέραμε ότι ο Άρης δεν θα μας άφηνε χώρους, πετύχαμε το γκολ που ψάχναμε, αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για εμάς".

Για το αν υπήρχε κόπωση: "Νομίζω ότι κλείσανε πολύ καλά τους χώρους οι παίκτες του Άρη. Συγχαρητήρια στον Άρη. Το γκολ που πέτυχαν ήταν οφσάιντ, αλλά στο τέλος δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα".

Για την τακτική της ομάδας στη επανάληψη: "Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά χαλαρώσαμε με το 1-0 και είναι ένα μάθημα για εμάς αν θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είχαν διαβάσει πολύ καλά την ομάδα μας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα".

Για το ματς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: "Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό που είναι ένας από τους στόχους μας. Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στο ματς με τον Πανιώνιο".

Για το αν υπήρχε ως στόχος ένα γρήγορο γκολ: "Όπως σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να βάλουμε όσο πιο γρήγορα γκολ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

…………………………………………….

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχολίασε τη ισοπαλία του ΠΑΟΚ απέναντι στο Άρη...
Αναλυτικά ανέφερε:

Για το πως περιγράφει το ισόπαλο αποτέλεσμα: "Δεν νομίζω να υπάρχει περιγραφή. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Από την πλευρά μου, βλέπω ότι η ομάδα θέλει πάντα να βγαίνει για να κερδίζει. Δεν το κάναμε σήμερα και είμαστε λυπημένοι".

Για το αν υπάρχει κόπωση στη ομάδα: "Δεν μπορώ να το πω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε την κατοχή, για εμένα ήμασταν καλύτεροι και ο Άρης προσπάθησε να παίξει στην κόντρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε πάρα πολύ στο παιχνίδι αυτό. Πάντα κοιτάμε την επόμενη μέρα και εφόσον κάτι δεν πήγε καλά θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε αύριο".

Κλείνοντας τόνισε: "Πάντα σε ένα ντέρμπι θέλουν και οι δύο προπονητές να δείξουν τον χαρακτήρα τους. Δεν ήταν θετική μέρα για εμάς, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα άμα κερδίζαμε δεν θα υπήρχε αυτή η κουβέντα. Είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε στο 100% σε κάθε ματς. Αυτό θέλει η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Φυσικό είναι να μην είσαι καλός σε κάποιο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι, είμαστε μπροστά στην βαθμολογία και θα δούμε τι δεν κάναμε καλά για να το διορθώσουμε".
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4