Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Φεβρουαρίου 2021

Φιλική νίκη στο ξερό επί του Θερμαϊκού (1979)

Σαν σήμερα στις 14/2/1979, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Θερμαϊκό, με τον Πίχατσεκ να στοχεύει στο να εξοικειωθούν οι παίκτες του με το ξερό γήπεδο μιας και ακολουθούσε στις 18/2 παιχνίδι στο Αιγάλεω για το πρωτάθλημα ...

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 3-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ορφανός στο 30', ο Αλεξανδρίδης στο 65' και ο Ορφανός πάλι στο 73'.

Ο Πίχατσεκ χρησιμοποίησε στο παιχνίδι αρκετούς ερασιτέχνες και εφήβους λόγω των πολλών απουσιών που είχε η ομάδα, εξαιτίας των τραυματισμών αλλά και της απουσίας των διεθνών παικτών.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε τον Πέλλιο σε θέση δεξιού μπακ, καθώς στο ματς με το Αιγάλεω θα απουσίαζε ο τιμωρημένος Γούναρης, με τον Φιλώτα πάντως να αφήνει καλές εντυπώσεις αν και αγωνίστηκε σε μια θέση άγνωστη για αυτόν.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Ορφανός, Πέλλιος, Αλεξανδρίδης, Κούκης, Παμπούκης, Κατσανίκας.

Οι συνθέσεις:

Θερμαϊκός: Μοσχούλας, Ιατρίδης, Δίγκας (46' Σλαμπάκης), Χαντές, Χρήστου, Χατζηφιλίππου, Ζάιος, Παπαζήσης, Πολυφάνης, Μητρακίδης, Φωτιάδης.

ΠΑΟΚ: Φίλης (65' Παμπούκης), Κατσανίκας, Παναγιωτίδης, Θ. Αποστολίδης (46' Μπανιώτης), Πέλλιος, Κούλης, Αποστολίδης (46' Ρούσσος), Σίγγας (60' Κούκης), Αλαβάντας (60' Βασιλάκος), Κερμανίδης (46' Αλεξανδρίδης), Κωστίκος, Ορφανός.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4