Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Δεκεμβρίου 2020

Με τα δυο πόδια στους "8" (2017)


Σαν σήμερα στις 19/12/2017, για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα με 1-5 ... 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τουν Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Δεληγιαννίδη, αμυντικά χαφ τους Σάκχοφ - Τσίμιροτ, μπροστά τους Πέλκας - Μπίσεσβαρ - Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς. 

Η ομάδα μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάτος, με κοντινό πλασέ, μετά την απόκρουση του Αποστολίδη σε πλασέ του Πρίγιοβιτς, έκανε το 0-1. 

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πάνος με κεφαλιά ισοφάρισε, με τον Δεληγιαννίδη να χάνει τον παίκτη και τον Ρέι να μη βγαίνει να καθαρίσει τη φάση! 
Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες και στο 57ο λεπτό ο Μάτος και πάλι έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια αμυντικού των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα και το σκορ πήρε ... την ανηφόρα! 

Έτσι στο 70ό λεπτό, ο Μπίσεσβαρ μετά από μπαλιά του Πρίγιοβιτς πλάσαρε εύστοχα τον Αποστολίδη στο 80ό λεπτό, μετά από σέντρα του Σάκχοφ από τα δεξιά, ο Κάμπος από κοντά έγραψε το 1-4 και στο 94ο λεπτό ο Σάκχοφ από κοντά μετά από κεφαλιά πάσα του Κουλούρη, διαμόρφωσε το τελικό 1-5... 
Οι συνθέσεις: 

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Γκόλιας, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Ανδρεόπουλος (71' Τσιάρας), Κοτσώνης, Γροντής, Χιντζίδης, Τόμιτς, Πάνος, Καπός. 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Λημνιός (68' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (82' Μυστακίδης), Πέλκας (76' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς. 

.......................................... 

Ο Γιάννης Μυστακίδης τοποθετήθηκε για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου μετά από 8 μήνες... 
Αναλυτικά τόνισε: 

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Για τη φάση που παραλίγο θα χριζόταν σκόρερ: «Έκανα την κεφαλιά, αντί να μπει το γκολ, χτύπησα στο φρύδι... Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να επιστρέψω στην ενδεκάδα». 

Για την συνέχεια στην σεζόν: «Η ομάδα πατάει καλά το τελευταίο μήνα και από εδώ και πέρα με την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο». 

……………………………………………………. 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την εύκολη επικράτηση απέναντι στα Τρίκαλα που ουσιαστικά έδωσε από τώρα την πρόκριση για την επόμενη φάση... 
Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε: 

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε να παίξουμε σοβαρά και κάναμε τεράστιο βήμα για την πρόκριση κάτι το οποίο ήταν και ο στόχος μας».

Όσο για τα "νεκρά" διαστήματα που υπήρχαν στην απόδοση της ομάδας: «Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχουν καταστάσεις και καταστάσεις. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο είναι ότι δεν είχαμε καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια για να έχουμε μεγαλύτερο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες, εκτός από το γκολ που βάλαμε. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι οπισθοχωρήσαμε εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών. Είχε ένα καλό διάστημα και καλή ψυχολογία η ομάδα των Τρικάλων μετά την ισοφάριση και για αυτό συνέβη αυτό».
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4