Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Δεκεμβρίου 2020

50 ματς αήττητος και ... συνέχιζε! (2019)

Σαν σήμερα στις 19/12/2019, o ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 0-2, για την 15η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2019-2020...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Μίσιτς, Λημνιό, Ελ Καντουρί και πιο μπροστά τους Μπίσεσβαρ, Άκπομ. 

Ο Δικέφαλος έδειξε από την αρχή τη διάθεση να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Πανιωνίου, ο οποίος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο αρκέστηκε σε παθητικό παιχνίδι, για να ισορροπήσει προσωρινά στη συνέχεια. 

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, σε μεγάλα ποσοστά, μια κατοχή που όμως δεν μεταφράστηκε σε αξιόλογες τελικές προσπάθειες, παρά μόνο σε κάποια μακρινά σουτ. 

Το καλύτερο από αυτά καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Ντόουγκλας, το απέκρουσε δύσκολο ο Μαλέρμπ. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (2' είχε δείξει ο Κουμπαράκης!), όταν ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε πολύ δύσκολα το σουτ του Αραμπούλι. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο Βιεϊρίνια πέρασε στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί και από δύο εξαιρετικά χτυπήματα κόρνερ του αρχηγού, σημειώθηκαν τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ! 
Αρχικά στο 48' ο Ίνγκασον σημείωσε το 0-1, για να έρθει στο 62' ο Άκπομ με κοντινή κεφαλιά να σημειώσει το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς! 

Η ομάδα στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και πήρα μια ακόμη δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν μαχητικό Πανιώνιο! 

Πλέον όλοι στην ομάδα σκέφτονται το ματς της Δευτέρας (23/12) με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, το τελευταίο που θα δώσουμε για το 2019... 
Οι συνθέσεις: 

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Παπανικολάου (68' Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (82' Δούμτσιος), Αραμπούλι. 

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς (72' Μαουρίσιο), Λημνιός (81΄Πέλκας), Ελ Καντουρί (46' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Άκπομ. 

...................................... 

Όλα όσα δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στη συνέντευξη Τύπου. 
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο τρία πράγματα μας δυσκόλεψαν. Το χορτάρι που ήταν ακανόνιστο και στεγνό, το δεύτερο ότι σήμερα έπαιξε και ο αντίπαλος και κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους. Εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν άμεσοι στις πάσες μας. Πρέπει τον αντίπαλο σου να τον σπρώξεις στα σχοινιά και να τον... χτυπάς όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτά τα τρία στοιχεία μας έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο».

Για την μεταγραφική περίοδο: «Για την μεταγραφική περίοδο θέλω να μην φύγει κανείς και να μην έρθει κανείς». 

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την κίνησή του μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εμένα και τον φιλάθλων μας. Ξεκίνησα την καριέρα μου από έναν σύλλογο που έπαιζα μέσα στην βροχή, έκανα πολλά ταξίδια και θα μου άρεσε να μπω στην λογική των φιλάθλων μας και να αναγνωρίσω την προσπάθεια και τον κόπο που έκαναν για να είναι στο πλευρό μας. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα δείγμα σεβασμού να κάνω τέτοιες κινήσεις με τους οπαδούς μας». 

………………………………….. 

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για το διπλό του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη...
Αναλυτικά τόνισε: 

Για το παιχνίδι: «Πρώτα απ όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για αυτή τη νίκη. Πήραμε μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο 0-0, όμως βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν... Πιτ Μπουλ όντας αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας μπήκαν στο γήπεδο καθυστερημένα περίπου στο 43΄ και μας βοήθησαν και αυτοί από την πλευρά τους». 

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι ο αρχηγός της ομάδας, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα δεν θέλω να πω αυτά τα οποία μας είπε ο κόουτς , ήρθαμε πεινασμένοι να... φάμε τον αντίπαλο. Ο καθένας από εμάς έχει τις υποχρεώσεις του στο γήπεδο και δείξαμε ότι όταν κάνουμε αυτά που πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα». 

……………………………………… 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου...
Αναλυτικά τόνισε: 

Για τη εικόνα του ματς: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, πήραμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και την Δευτέρα για να κλείσει καλά η χρονιά. Κάθε νίκη μας δίνει ψυχολογία, γίνεται πολύ σημαντική δουλειά στην ομάδα, ευχόμαστε να έχουμε την ίδια συνέχεια. 

Στο 1ο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ήταν ένα ματς μεσοβδόμαδο, θεωρώ ότι υπήρχε μια κόπωση στην ομάδα, όσον αφορά τα δυο γκολ που πετύχαμε, ήρθαν από καλά στημένα, ξεκλείδωσε και ο Βιεϊρίνια το παιχνίδι όταν μπήκε». 

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ: «Πενήντα παιχνίδια υποχρεωμένοι κερδίζουμε... και το κάνουμε. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει και θα συνεχίσει να το κάνει. Ήταν μεγάλη η στήριξη του κόσμου, μας δίνει δύναμη και ευχόμαστε να είναι ανάλογη η πορεία μας και καλύτερη». 

Κλείνοντας ανέφερε: «Είμαστε οι πρωταθλητές, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος και να κρατήσουμε την θέση μας. Γίνεται ωραίο πρωτάθλημα φέτος, είμαστε βέβαια ακόμα στην αρχή είναι και τα play offs, είναι νωρίς ακόμα, θα κριθεί στην διάρκεια. Πρέπει κάθε εβδομάδα να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στο τέλος εύχομαι να πάνε όλα καλά. Προσωπικά νομίζω με πεισμώνει να γίνω καλύτερος, είναι ευκαιρία να δουλέψω κάποια πράγματα, παλεύω κάθε μέρα και δίνω το 100%, δεν σταματάω. Η δουλειά που κάνω είναι διπλάσια από όταν έπαιζα, με αρέσει να δουλεύω και άλλα πράγματα, περιμένω την ευκαιρία μου». 

………………………………………….. 

Η δήλωση του Ίνγκι Ίνγκασον μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου για την 15η αγωνιστική της Super League 2019-20.
«Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους διαδρόμους, στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε τα δύο γκολ νωρίς και είχαμε περισσότερους χώρους, νομίζω είναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε τέτοια ματς. 

Σίγουρα είναι ρεκόρ που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σου δίνουν την αίσθηση ότι θα κερδίσεις. Είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4