Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Δεκεμβρίου 2020

Φιλική εξάρα στα Κύμινα ενόψει Άρη (1987)

Σαν σήμερα στις 23/12/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στα Κύμινα τον τοπικό Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής …

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη πλέον στον πάγκο του, μετά την πώληση Λίμπεχτς – Μπανιώτη στον Ολυμπιακό, πήρε τη νίκη με 1-6, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 500 θεατές και τα γκολ της αναμέτρησης τα σημείωσαν οι Σκαρτάδος (2), Ιορδανίδης, Τουρσουνίδης, Νίκιτς, Μαυρέας, ενώ για λογαριασμό των γηπεδούχων σκόραρε ο Αν. Τζίκας. 

Οι συνθέσεις: 

Κύμινα: Γιακουμής, Ρούζιος, Βαφειάδης, Κρονάκης, Λίλιας, Ρουσσομάνης, Μπατζόκης, Τζίκας, Μυλοβιανός, Γκιουλέκας, Παπαδράγκας.

ΠΑΟΚ: Καραβασίλης, Καραγεωργίου (Ρουσσομάνης), Τσιπλάκης, Λαγωνίδης, Μαυρέας, Σερέτης, Τουρσουνίδης, Σκαρτάδος, Λεοντιάδης, Νίκιτς, Ιορδανίδης, Καρασαββίδης.

* Όσοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πήραν μέρος στο παιχνίδι, προπονήθηκαν το πρωί της ίδιας μέρας στην Τούμπα, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μπέλλη. 

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1987 -1988, τερμάτισε στην 3η θέση έχοντας 39 βαθμούς. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Τάις Λίμπρεχτς (10 παιχνίδια) για να συνεχιστεί με τον Μπέλλη (20 παιχνίδια), καθώς τον Δεκέμβρη ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σαββίδης, πούλησε πακέτο στον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, τους Μπανιώτη - Λίμπρεχτς, εισπράττοντας συνολικά 100.000.000 εκατομμύρια δρχ... 

* Η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: 17 νίκες, 5 ισοπαλίες, 8 ήττες, με τέρματα 60-27. Η νίκη έδινε 2 βαθμούς, η ισοπαλία 1 και η ήττα φυσικά κανέναν! 

Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1987-1988.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4