Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοίνωση ενότητας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1987)

Σαν σήμερα στις 24/12/1987, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καλούσε τον κόσμο του Δικεφάλου να αφήσει … στην άκρη την αντιπαράθεση που είχε μαζί της και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθούσε στις 27/12 … 

Εκείνες τις μέρες ο κόσμος του ΠΑΟΚ «έβραζε» με την απόφαση του Χάρη Σαββίδη να πουλήσει Λίμπρεχτς, Μπανιώτη στον Ολυμπιακό και το ματς με τον Άρη αναμενόταν να εξελιχτεί σε εντονότατη διαμαρτυρία για αυτήν την απόφαση! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση … 

«Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι όποιες διαφωνίες και αντιθέσεις μας είναι αυτές που μας ενώνουν αφού ο κοινός στόχος και σκοπός όλων μας παραμένει ένας και μοναδικός: το μεγαλείο και η δόξα του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ, Θα πρέπει όλοι με το βροντερό μας παρόν, την Κυριακή σκεπασμένοι κάτω από τις ένδοξες φτερούγες του Δικεφάλου να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε την αγαπημένη μας ομάδα, στο δύσκολο αγώνα της με τον συμπολίτη Άρη. 

Για μια άλλη μια φορά η ομάδα της με τον λαό της και για το λαό της, θα προσπαθήσει να μας χαρίσει τις μοναδικές εκείνες συγκινήσεις που μόνον εμείς μπορούμε να αισθανθούμε και να δημιουργήσουμε. 

Ευχόμενοι χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας, με τη μοναδικότητα που τους διακρίνει, μέσα σε πλαίσια αθλητικά και πολιτισμένα, να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν την ομάδα μας και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα μεγάλος».

Για την ιστορία ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν στην Τούμπα καθώς κόπηκαν 25.246 εισιτήρια. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ακούστηκαν από όλο το γήπεδο έντονες αποδοκιμασίες κατά του Χάρη Σαββίδη, όμως η νίκη με 3-1 χρύσωσε το χάπι και στο τέλος του ματς ο Σαββίδης αποθεώθηκε από παίκτες και οπαδούς, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4