Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Μαΐου 2020

Θύμα τροχαίου ο Θόδωρος Αποστολίδης (1981)

Σαν σήμερα στις 28/5/1981, ημέρα Πέμπτη, ο Θόδωρος Αποστολίδης τραυματίστηκε σε τροχαίο, κοντά στις Συκιές, ενώ πήγαινε στο ραντεβού της ομάδας στην Τούμπα …

Ο ΠΑΟΚ επρόκειτο την Κυριακή 31/5 να υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι στο οποίο ο Γκιούλα Λόραντ άφησε την τελευταία του πνοή στον πάγκο του Δικεφάλου. 
Ο Μαγυάρος τεχνικός είχε αποφασίσει η ομάδα να μεταβεί για προετοιμασία στην περιοχή της Κατερίνης, όμως από την αποστολή θα απουσίαζε ο συμπαθής Θόδωρος Αποστολίδης!

Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης και το οδηγούσε ο γαμπρός του, σε μια στροφή στην περιοχή των Συκεών, συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα ο παίκτης να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον βραχίονα του δεξιού χεριού!
Διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου μετά τις ακτινογραφίες φάνηκε το μέγεθος του σοβαρού τραυματισμού του και στη συνέχεια ο κ. Πετρίδης τον πήγε στην κλινική Σαραφιανού. 

Εκεί ο γιατρός του ΠΑΟΚ, κ. Γιγής έφερε το χέρι στη θέση του και στη συνέχεια τοποθέτησε γύψο! Μετά από αυτόν τον τραυματισμό η σεζόν 1980-1981 τελείωσε για τον Αποστολίδη, ο οποίος θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν 1981-1982, έχοντας αναρρώσει πλήρως … 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4