Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Νοεμβρίου 2020

Δηλώσεις Χάαν για τον αποκλεισμό από τον Άγιο Νικόλαο (1994)

Σαν σήμερα στις 30/11/1994, ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στον Άγιο Νικόλαο, από τη συνέχεια του Κυπέλλου, γράφοντας μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου …

Ο Δικέφαλος έμεινε στο 0-0 με τη νεοφώτιστη ομάδα της Γ’ Εθνικής και σε συνδυασμό με το 1-1 της Τούμπας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού! 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, ήταν αμίλητοι και κυριολεκτικά στα χαμένα. Ο μόνος που μίλησε ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Ολλανδός Άρι Χάαν. 

Διαβάστε τα όσα είπε … 

«Θεωρώ σημαντικό ότι κάποιοι παίκτες μου θα πρέπει να κάνουν σκέψεις για το μέλλον, όταν δεν είμαστε σε θέση να πετύχουμε γκολ απέναντι σε ομάδα Γ’ Εθνικής οι οποία μάλιστα αγωνιζόταν με 10 παίκτες» 

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ είπε: «Τα πολλά προβλήματα ξεκινούν από το γεγονός ότι δεν έχουμε το νούμερο 10 στην ομάδα. Ελπίζω ότι θα το έχω τον Δεκέμβριο» 

Σε ερώτηση αν είχαν άγιοι οι Κρητικοί ή δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ίσως και τα δύο» 

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές, σχολίασε: «Μα κάναμε τις αλλαγές λόγω τραυματισμών και καρτών και ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που αν αποκλειστείς από μια ομάδα Γ’ Εθνικής, αλλά κι αν προχωρήσεις δε σημαίνει ότι θα σηκώσεις στο τέλος το τρόπαιο» 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4