Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Οκτωβρίου 2020

Στο τιμόνι της ΠΑΕ ο Ζήσης Βρύζας (2009)

Σαν σήμερα στις 9/10/2009, σε συνέντευξη τύπου ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε πως αποδέχθηκε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα ήταν και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ … 

Όπως είχε δηλώσει ο Ζήσης Βρύζας: "Η παραίτηση του Zαγοράκη είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά". 

Για την πρόταση που δέχτηκε να αναλάβει την ηγεσία της ΠΑΕ είπε: "Αποδέχτηκα αυτή την ηθική πρόταση. Ο Ζαγοράκης ήταν είναι και θα είναι αδερφός μου", ενώ για τα σχέδια που έχει για την ομάδα σημείωσε: "Συνεχίζουμε το ίδιο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν πάνω από όλα". 

Τέλος με την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου άφησε κενό στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον ίδιο να τονίζει: "Υπάρχει η σκέψη να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση του τεχνικού διευθυντή, απλά έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες". 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Βιολίδης τόνισε από την πλευρά του: "Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τον Θοδωρή το σχέδιο για την αναρρίχηση του ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. 

Συνεχίζουμε το έργο μας. Προτείναμε όλοι μαζί, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, να αναλάβει ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον". 

Ο Ζήσης Βρύζας, στη συνέχεια μετέβη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να ενημερώσει τους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος για τις νέες εξελίξεις. 

Στο μεταξύ παρέμεινε στη θέση του ο Σάντος, μιας και η αλλαγή στην προεδρία του ΠΑΟΚ δεν έφερε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Βρύζας συνέχιζε να στηρίζει, τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος σε λακωνική του δήλωση τόνισε: 

"Με αιφνιδίασε η παραίτηση του Ζαγοράη. Η διοίκηση ξέρει τις θέσεις μου, ξέρει τις απόψεις μου και θα ήταν καλύτερο να σας μιλήσει η διοίκηση για τη θέση μου στην ομάδα". 

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στους παρευρισκομένους ότι ο Σάντος θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4