Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Οκτωβρίου 2020

Νίκη σε φιλικό προετοιμασίας με το Πανόραμα (1991)

Σαν σήμερα στις 29/10/1991, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα το Πανόραμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ που ακολουθούσε στις 3/11 …

Το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες επτά αγωνιστικές του και ο τότε τεχνικός της ομάδας Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς θεώρησε σκόπιμο να γίνει το φιλικό, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την κρητική ομάδα στην Τούμπα. 

Απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, σε παιχνίδι που έγινε υπό βροχή με ορατό τον κίνδυνο να χαλάσει ο χλοοτάπητας της Τούμπας, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 5-2, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μπασμπανάς (2), Σκαρτάδος, Πλίτσης, Τζούρτζεβιτς. 

Ασφαλώς δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν, αντίθετα προβλημάτισαν πολύ, τα αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ, αφού κατάφερε και δέχτηκε δύο γκολ από μια ερασιτεχνική ομάδα!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γκάμπριτς (Γκιτσιούδης), Παλάσκας, Στεργίου, Μήτογλου (Αλεξούλης, Αναστασιάδης), Λαγωνίδης, Πλίτσης, Μυλωνάς, Σκαρτάδος, Οικονομίδης, Τζούρτζεβιτς, Μπασμπανάς.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Αλεξούλη, με τον Λαρισαίο παίκτη να αισθάνεται ενοχλήσεις σε παλιό του τραύμα! 

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44! 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)... 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4