Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Οκτωβρίου 2020

Συνέτριψε σε φιλικό τον Αγροτικό Αστέρα (1986)

Σαν σήμερα στις 13/10/1986, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Αγροτικό Αστέρα, εκμεταλλευόμενος την τριών εβδομάδων διακοπή του πρωταθλήματος και ενώ είχαν ήδη παιχτεί οι πέντε πρώτες αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού, μπροστά σε 1.000 θεατές και με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, επικράτησε πολύ εύκολα με 10-1, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Απόντες από το φιλικό οι τραυματίες Μπορμπόκης, Μπανιώτης… 

Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Ρουσομάνης με πλασέ μετά από σέντρα του Ορφανού άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 στο 20’ από τον Καραγεωργίου μετά και πάλι από σέντρα του Ορφανού. 

Ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων χρίστηκε σκόρερ λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλεξανδρίδης. 

Με το σκορ στο 3-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Ζακεστίδη.
Στο 59’ ο Λαμπριανίδης έκανε μπάσιμο και ο Προδρομίδης μείωσε σε 3-1, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ιορδανίδη σταμάτησε στο δοκάρι, για να έρθει στη συνέχεια της φάσης ο Βασιλάκος να γράψει το 4-1. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλάκος ήταν ο δημιουργός και ο Ιορδανίδης ο εκτελεστής, στο 66’ μετά από κόρνερ του Καρασαββίδη έγραψε το 6-1, για να ακολουθήσουν τρία συνεχόμενα γκολ από τον Ιορδανίδη. 

Στο 73’ μετά από μπαλιά του Καραγεωργίου, στο 75’ σημείωσε το 8-1 με διπλή προσπάθεια αφού το πρώτο σουτ το σταμάτησε ο Μακρής και στο 78’πέτυχε το 9-1! 

Το τελικό 10-1 διαμορφώθηκε στο 80’ από τον Καραγεωργίου μετά από πάσα του Βασιλάκου. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Στεργιούδας (46’ Γκιτσιούδης), Τσουρέλας, Μαλιούφας, Ψαρράς, Γιούρισιτς, Σίγγας, Ορφανός, Καραγεωργίου, Ρουσομάνης (48’ Ιορδανίδης), Παπαϊωάννου (46’ Βασιλάκος), Αλεξανδρίδης. 

Δηλώσεις Τάις Λίμπρεχτς … 

«Είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών στο πρόγραμμά μας. Φοβάμαι τη διακοπή γιατί μπορεί να αποβεί και σε καλό και σε κακό. Για αυτό συντηρούμαστε με τα φιλικά και αποφεύγουμε την πλαδαρότητα».
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4